Inne problemy - Dziwna kapa z GUMA± ________

jall - Pon 19 Lut, 2007
Temat postu: Dziwna kapa z GUMA± ________
Ema!! Ej chłopaki ja to chyba jestem jakis zje***y , skumajcie to ==>zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi :D ale chodzi mi o to ze kiedy juz mi ja zalozy niewiem dlaczego wzwód sie zmniejsza :/ poprostu malaleje mi fujara czym to moze byc spowodowane??___mniejuz powoli kurwica chyta od tego!!:|
Ronlado - Pon 19 Lut, 2007

Czasami tak jest. Taka Twoja reakcja na gumke...sa tabletki na poprawienie wzwodu. A taka mala prywatna rada odemnie --> wypijcie sobie np. butelke jakiegos dobrego wina przed...ze swoja kobieta - zobaczyszs, ze pomoze :wink:
patelacha - Pon 19 Lut, 2007

W czasie jak zakłada ci gume rób jej patelachę - ale taka z połykiem , a Twój pal bedzie sztywny!
aartii - Pon 19 Lut, 2007
Temat postu: Re: Dziwna kapa z GUMA± ________
jall napisał/a:
zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi

Do¶ć skomplikowane zdanie.

patelacha - Pon 19 Lut, 2007

Dlaczego skomplikowane - cizia chce se laske zrobic, ale palant se palanta nie umył i dlatego kolesiowi laski nie robi, a temu opada....
jall - Wto 20 Lut, 2007

jaki zjeb zawsze myje pałe!!<killer> koooles qurwa jak ma ochpte na lodzima to robi a jak nie ma to nie robi PROSTE!!

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Wogole zes przyjebał --->patelacha - ale taka z połykiem<---Co to qurwa ma byc chłopie moze bys wyjasnił co!?

Ronlado - Wto 20 Lut, 2007

chodzilu mo o to chyba zebys jej soczki łykal..hmmm kolo ma problemy ze soba z tego co widze..
jall - Wto 20 Lut, 2007

No własnie tez tak sadze...

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Ejj Ronlado wiesz moze jak nazywaja sie te pigóły?? :]

dominator88 - Pon 09 Kwi, 2007

jall to nie pigóły ;) poprostu jestes uczulony na lateks ;) musisz kupowac poprostu inne rezerwatywy nie wiem jaki to rodzaj ale z durexa tez takie sa kiedys gdzies czytalem ;) dla alergików ;)
skywalker - Czw 03 Maj, 2007

Po 1. NIewiele zrozumieałem z tego co napisałe¶...
po 2. Z tego co zrozumiałem to my¶lę że powodem tego może być za mała prezerwatywa... Ile masz w obwodzie? Je¶li dużo to radzę kupić prezerwatywy o powiększonej ¶rednicy...

przemaszks - Wto 22 Maj, 2007

tez tak mam ale to jest chyba sprawa rozgrzewki i szybkiego zalozenia chociaz czasem nie wychodzi jest to najgorsza rzecz jak z pewnascia wiesz;)
roojek - Nie 16 Wrz, 2007

To ze stresu przed stosunkiem. 2 opcje - olej sex albo poćwicz.
W dzisiejszuch czasach mamy tyle przyjemnych rzeczy do roboty, że sex nie wydaje Ci się już na tyle atrakcyjny, żeby mózg sterował wacusiem. Wizja "wej¶cia na antenę" za parę sekund po prostu powoduje opad.
To normalne u 30% dzisiejszych młodych mężczyzn, szczególnie uprawiaj±cych sporty ekstremalne, informatyków itp.