Sperma - Wyciek :/
Gość - Sob 17 Lut, 2007 Temat postu: Wyciek :/ Witam
Mam 17 lat i często się masturbuje. Jest jeden problem... jeszcze nigdy niemiałem wytrysku zawsze orgazm chodźby niewiadomo jakbym się podniecił kończy się wyciekiem spermy. Co zrobić ? odrazu mówie że niuprawiałem jeszcze sexu z dziewczyną.
prosze o pomoc
tylko niemówcie żebym poszedł do lekarza ....
aartii - Sob 17 Lut, 2007
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy chodzi o to, że sperma zamiast wytryskiwać, wycieka? Jeśli tak, to jest to normalne, to znaczy po prostu masz taką a nie inną anatomię, nie wszyscy mają półmetrowe wytryski. Pozdrawiam.
daniel - Pią 23 Lut, 2007
aartii napisał/a: | Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy chodzi o to, że sperma zamiast wytryskiwać, wycieka? Jeśli tak, to jest to normalne, to znaczy po prostu masz taką a nie inną anatomię, nie wszyscy mają półmetrowe wytryski. Pozdrawiam. |
Zgadzam się z tym.......
muchomorek - Wto 27 Lut, 2007 Temat postu: Re: Wyciek :/ Postaraj sie nie walić przez kilka dni. Powinien strzelić
doni - Nie 04 Mar, 2007
ehem, zgadzam sie z przedmowca jesli dziennie sie masturbujesz to nie ma dziwne ze nie strzela najlepiej to poczekaj sobie tak z tydzien.... jak dasz rade to moze nawet dwa... chociaz to nie zawsze jest latwe heh. Niech sie troszke tego nazbiera i wtedy to powinienes sobie troche postrzelac a jak nie to cuz, tak jak wczesniej pisano, wiele zalezy od anatomii czlowieka ale przeciez strzelanie na dlugi dystans razej nie jest zbyt wazne bo przy stosunku z kobieta raczej nie bedziesz do Niej strzelal z drugiego konca pokoju i napewno nie bedzie Jej to przeszkadzac jak nie wystrzelisz Jej pod sam sufit
Barret - Sob 05 Maj, 2007
Poza tym, że musisz przez jakis czas zachować abstynencję, to dodatkowo gdy już bedziesz dochodził, postaraj się mieć rozluźnione mięśnie PC. Zaciśnij je dosłownie w 2 sekundy przed wytryskiem dopiero.
|
|