Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy w mroźne dni
aleksander12 - Nie 11 Lut, 2007 Temat postu: Czy w mroźne dni Mam pytanie do facetów czy w mroźne dni nosicie kalesony i czy jeśli nosicie wkładacie pod nie slipy lub bokserki czy zakładacie je na gołą pupe?
PunX - Nie 11 Lut, 2007
heh normlanie nakaldam slipy badz bokserki i na to kalesony wtedy cieplej , jesli ktos preferuje same kalesony bez majtek to tez nie jest zle wg uznania
Ronlado - Nie 11 Lut, 2007
Ja nie lubie bokserek I zawsze zakladam slipki i pod kalesony i na codzien no chyba ze jest lato to raczej nie nosze bielizny
harold mckee - Nie 11 Lut, 2007
nigdy nie zakladam kalesonow... albo majteczki w kropeczki albo obcisle boksereczki
tomek333 - Pon 12 Lut, 2007
ja tez nie lubie kalesonow mimo ze w nich cieplo to taki troche obciach
adadverts - Pon 12 Lut, 2007
Też nie noszę kalesonów, bo wydają mi się jakieś takie niedzisiejsze trochę. W samych dżinsach bym jednak chyba zamarzł, więc zakładam pod nie dresowe spodnie z polaru. Jeszcze cieplejsze i nie obciachowe, jakby się gdzieś rozebrać było trzeba
harold mckee - Pon 12 Lut, 2007
to dobre rozwiazanie te dresy ...
mi sie po drugie kalesony kojarza z rajstopami ! hehehe moze dlatego
Z wczesnego dzieciństwa pamiętam dwa rodzaje kalesonów: pierwsze to właśnie takie obcisłe rajstopy (tylko że bez stóp) - ich noszenie to istna trauma; drugie to taki model starodziadkowy, zwykle białe, bawełniane i trochę luźniejsze za to ze staromodnym rozporkiem
kocurek - Pon 12 Lut, 2007
ja kalesonów nie nosze, chyba, że jadę na nart to pod kombinezon zakładam [cały dzień na mrozie to może być zimno], a na co dzień to mi osobiście przeszkadzają, grzeją co prawda ale jak wejdę do jakiegoś pomieszczenia to potem jest mi tak gorąco, że wytrzymać nie mogę. No a w Polsce nie ma tak strasznych mrozów, żebym nie wytrzymał w samych spodniach.
jak już zakładam to slipki lub bokserki pod spód. najbardziej lubię obcisłe bokserki lub slipki, luźne bokserki to zwykle jako piżama
muchomorek - Pon 12 Lut, 2007
Ja jak już to nosiłem kalesonki na slipach ale juz tylko wtedy gdy był zajebisty mróz że aż jaja sie chowały Dobrze że teraz zima jeszcze nie taka najgorsza jest
Gość - Pon 12 Lut, 2007
Pytanie własnie dotyczyło w czasie dużych mrozów i jak przebywacie dużo na powietrzu a nie jak wychodzicie z domu do samochodu i z samochodu do szkoły czy do pracy.Obciachowośc kalesonów wynika z samych ich nazwy (gacie brzmiały by jeszcze bardziej obciachowo) to prawda ale czym w takim razie są dresy włożone pod spodnie.
No właśnie ta subtelna róznica polega na tym, że w samych dresach można chodzić, a w samych kalesonach nie za bardzo... To trochę tak jak z bielizną - kiedyś się ludziom wydawało, że skoro bielizny nie widać, to nie musi być ona ładna. Teraz jednak zwykle nosi się seksowną bieliznę, której nie trzeba się będzie wstydzić w awaryjnej sytuacji.
harold mckee - Pon 12 Lut, 2007
bo kiedys nie bylo czegos jak awaryjna sytuacja ;p hehehe swiat stal sie bardziej liberalny zauwaz to przez to ludzie tez
Gość - Sob 31 Mar, 2007
macie racje, ja nie nosze kaleson a jak kiedys nosilem to oczywiscie mialem slipy pod nimi
|
|