Krosty i plamki - Dziwna krostka , pomocy !!!! :(
Edek17 - Pią 09 Lut, 2007 Temat postu: Dziwna krostka , pomocy !!!! :( Witam wszystkich
a więc jakiś czas temu zauwazyłem na moim prąciu gulkę , była czerwona jak burak i bardzo twarda , po jakiś trzech dniach gulka zmalała i zrobiła sie bardzo malutka i zmieniła kolor na biały , po tygodniu zaczeło mnie to swędzieć więc zaczełem drapać po jakiś dwóch dniach to urosło i zrobiło sie twarde i przypomina bardzo pryszcza ;/ nie mam pojęcia co to jest , mam to do dzisiaj , troche urosło i jak mocniej dotkne to mnie boli , boje sie że to coś poważnego , nigdy nie uprawiałem sexu ani nic z tych rzeczy , higiene przestrzegam , jak oddaje mocz to jest wszystko w porządku , ta krostka mi nic nie robi , tylko że mi sie ona nie podoba na moim prąciu ;/ są jakieś sposoby żeby ją usunąć ? jakies kremy czy inne leki ? prosze porady specjalisty...
z góry dziękuje
pozdrawiam
EDIT : kurde tak sie boje że to może być coś poważnego i strace swoj klejnot który Bóg mi dał na całe życie ! powiedzcie że to nic poważnego i da sie łatwo wyleczyć (
Ronlado - Sob 10 Lut, 2007
Nie panikuj. Masz moze fotke?
bad ziom - Nie 11 Lut, 2007
mialem cos podobnego, u mnie samo przeszlo, ale bez fotki nic nie mozna wiecej powiedziec.
Najlepiej udac sie do lekarza, to nie boli i nie zaszkodzi
hp1984 - Pią 20 Kwi, 2007
I mi sie wydaje ze mam to samo dodaje fotke pomocy
]
|
|