Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wiek inicjacji:)
Szejk - Sro 07 Lut, 2007 Temat postu: Wiek inicjacji:) Chcę odkurzyć trochę stary temat i znać wasze zdanie.
Czy będąc prawiczkiem w wieku 19 lat to jest duży obciach bo z takimi opiniami też się spotkałem.Czy taka osoba powinna zacząć się martwić i szukać jak najszybciej partnerki by zmienić taką sytuacje.Jaka jest w ogóle granica wieku do której powinno to się mieć za sobą??
Bruno Pelletier - Sro 07 Lut, 2007
nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi...
harold mckee - Sro 07 Lut, 2007
Bruno Pelletier napisał/a: | nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi... |
potwierdzam w zupelnosci...
paulinka - Sro 07 Lut, 2007
to zależy od dojżałosci psyhicznej, fizycznej, od potrze,b od osobowosci, charakteru i od tego czy ma sie kogos i czy jest sie gotowym na ewentualna ciaże bo tego nigdy nie można wykluczyc!!!
moim zdaniem to nie obciach a prawiczek czesto są łakomym kąskiem:P
dla kogos takiego jak Ty ? lubisz prawiczki ?
Bruno Pelletier - Sro 07 Lut, 2007
ja lubię prawdziwki... i maślaki
heheheheeheh :D:D:D a co rozumiesz przez maslaka ?
paulinka - Sro 07 Lut, 2007
harold mckee napisał/a: | dla kogos takiego jak Ty ? lubisz prawiczki ? |
mialam tylko jednego ale było super
z takim to chociaż małe ryzyko choroby:P
pozatym to słodkie jak sie chlopak denerwuje prawiczki nawet fajnie całuja albo sie zachowuja jak sie ich kokietuje:P
ja chyba lubie taki niedoostepne i nowe towarki:P
babolap - Czw 08 Lut, 2007
Bruno Pelletier napisał/a: | nigdy nie było, nie ma i nie będzie wieku w którym powinno się zacząć wspóóżycie...
a opinie innych powinieneś skrzętnie i głęboko schować tam gdzie słońce nie dochodzi... |
również potwierdzam... poza tym czasy się zmieniają teraz dziewice są w cenie..:] oczywiście nie jest to reguła ale wiele kobiet i wielu mężczyzn wcale nie zaczyna współżycia w jakimś przerażającym wieku 15 czy 16 stu lat ale właśnie po 20... i tak być powinno wg mnie...
|
|