Masturbacja - problem

Wasil210 - Nie 28 Sty, 2007
Temat postu: problem
mam duzego, kutasa...........
dick.ens - Nie 28 Sty, 2007

codziennie wkladaj do kubka z lodowata woda, trzymac przez 5 min. Kuracja taka przez 3 mies, 3x dziennie i powinno pomoc
k3 - Sro 07 Lut, 2007

Moze zeby nie zakladac nowego tematu wpisze sie tu bo to faktycznie probel. mianowicie czytalem w madrej ksiazce ze masturbacje to zlo :) a co za tym idzie zly wplyw na dalsze zycie seksualne, czesto sie masturbuje i czy moze to miec jakies negatywne skutki w przyszlosci ??
muchomorek - Sro 07 Lut, 2007

k3 napisał/a:
Moze zeby nie zakladac nowego tematu wpisze sie tu bo to faktycznie probel. mianowicie czytalem w madrej ksiazce ze masturbacje to zlo :) a co za tym idzie zly wplyw na dalsze zycie seksualne, czesto sie masturbuje i czy moze to miec jakies negatywne skutki w przyszlosci ??

Nieprawda, bzdura. Wg mnie nawet raz na jaki¶ czas jest to wskazane :) Co to za ksi±żka? Daj jaki¶ cytat z tymi bredniami. Albo nie...

paulinka - Sro 07 Lut, 2007

ZŁY SKUTEK MOŻE BYC TAKI ŻE SIE UZALEŻNISZ BEDZIESZ TO ROBIŁ WIECEJ I NIE BEDZIESZ UMIAŁ MYSLEC O NICZYM INNYM I NIE BEDZIESZ UMIAŁ BEZ TEGO ŻYC-W SENSIE NIE WYTRZYMAM JAK SOBIE NIE ZWALE:p ALE TAK TO WYDAJE MI SIE TO NORMALNA RZECZA:p
babolap - Czw 08 Lut, 2007

paulinka napisał/a:
ZŁY SKUTEK MOŻE BYC TAKI ŻE SIE UZALEŻNISZ BEDZIESZ TO ROBIŁ WIECEJ I NIE BEDZIESZ UMIAŁ MYSLEC O NICZYM INNYM I NIE BEDZIESZ UMIAŁ BEZ TEGO ŻYC-W SENSIE NIE WYTRZYMAM JAK SOBIE NIE ZWALE:p ALE TAK TO WYDAJE MI SIE TO NORMALNA RZECZA:p

ehhh... nie ma co go¶cia napominać :lol: szukaj kobiety kolego jak Cię stać...;p a nie będziesz freda marszczył...

k3 - Sob 10 Lut, 2007

no mam juz jedna na oku wszystko idzie w dobrym kierunku ale sie kurcze boje ze sie nie spelnie ''zyciowo'' przy niej czyli ja zawiode jak juz pisalem innego posta, wszystko jest ok jak nie ma stosunku a jak ma dojsc do stosunku nagle penis klapa wiotczeje i po zabawie w tym tkwi problem dlatego sie pytalem czy masturbacja jest zla na takie rzeczy a moze cos nie tak ze stresem sam juz nie wiem.