Masturbacja - Masturbacja innaczej;)
maniek099 - Sro 24 Sty, 2007 Temat postu: Masturbacja innaczej;) Wszendzie opisujecie sposoby masturbacji ale tylko sposoby walenia konia, a mnie interesuje jak innaczej sie masturbowac, bo ja naprzyklad zwijam kolderke i formuje tak zeby w nia "wejsc" oczywiscie podkladam taka duza chusteczke zeby plamy nie bylo i robie co do mnie nalezy Jesli i wy znacie takie inne fajne sposoby to piszcie...Pozdrawiam
harry41 - Pon 29 Sty, 2007
najlepiej to uzyj do tego kaloryferu tylko musisz znaleśc takie z lat 70-tych. tylko one maja odpowiednią szerokośc. przez cały sezon grzewczy jazda na maxa. miłego walonka
x-men16 - Pią 28 Gru, 2007
http://www.sztukakochania.fora.pl/
Ciekawostki,informacje,porady udzielane przez seks eksperta i wiele innych rzeczy o tematyce erotycznej!!!
Polecam!!!!
tomazzzo17 - Pią 28 Gru, 2007
x-manie ile masz lat"
mirek18 - Nie 30 Gru, 2007
yhm nie preferuje trzepanka nigdy nie trzepalem i trzepac nie bede ale slyszalem o ruznych sposobach kiedys zwiedzilem nawet jakas ksiazke po stronach oczyma co tam opisywali rodzaje walenia niemca w helm i powiem ze przyklady byly ruzne ruzniste .... od poruszania biodrami z reka zacisnieta na wacku do nawet rzeczy "rzydatnych" jak to tam ladnie nazwali
kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008
to opisz ile pamiętasz;p
Krzysiek17 - Sob 23 Lut, 2008
heh, sztuczna pochwe se kupcie albo znajdźcie laske.
kwiatluk - Pon 25 Lut, 2008
hehe wystarczy zrobić jak na filmiku:-)
mmc - Wto 26 Lut, 2008
ee tam do dupy jest to z tym ręcznikiem
kwiatluk - Sro 27 Lut, 2008
hehe juz próbowałeś?? ja jakos nie mam zamiaru...
gmail - Sro 27 Lut, 2008
mmc jak jest z tym recznikiem:D
Dwight - Pon 10 Mar, 2008
ja polecam smalec i żeberka od karoryfera
[ Dodano: Pon 10 Mar, 2008 ]
/\ zeby ktos nie probowal xDDD taki zart : p
gmail - Pon 10 Mar, 2008
Dwight, serio?
smalec??
Dwight - Wto 11 Mar, 2008
no wkrecalismy zioma ze sie da
gmail - Wto 11 Mar, 2008