Inne problemy - Jak to jest u Was ze stanem podniecenia/erekcją?

cypher - Pią 19 Sty, 2007
Temat postu: Jak to jest u Was ze stanem podniecenia/erekcją?
Hej. Chciałbym się spytać facetów (albo ich kobiet) jak u Was wygląda sprawa z erekcją podczas całowania się/pieszczenia. Czy zwykły (trwający powiedzmy 4 minuty) pocałunek z języczkiem + np. pieszczenie piersi partnerki przez bluzke jest wystarczającym bodźcem do uzyskania 100% i twardej jak skała erekcji, czy jednak partnerka musi wykazać więcej inicjatywy? Aha chciałbym zaznaczyć, że w sytuacji którą opisałem działa tylko facet, czyli wszelkie pieszczoty poza pocałunkiem są z jego strony, partnerka nie dotyka penisa. Pytam się o to bo nie wiem czy ze mną jest wszystko w porządku. Co prawda moje kontakty z kobieta z którą się obecnie spotykam sa bardzo skomplikowane (dużo stresu, nie pewności itp itd) to jak wiadomo wpływa na stan podniecenia, ale zastawiam się, czy mimo tego wszystkiego przy takim zwykłym całowaniu się zamiast powiedzmy 70% erekcji nie powinieniem mieć takiej na 100% ? Przepraszam za chaos w tym tekście, ale jestem trochę zdenerwowany i chcialbym się dowiedzieć czy wszystko jest ze mną w porządku.
basmus2 - Sob 20 Sty, 2007

mi czasem wystarczy ze usiadzie na kolanach i mam 100%... nie masz co sie przejmowac...