Luźne sprawy męsko-męskie. - Klub miłośników dildo 

ICoTeraz - Sob 25 Paź, 2025 Temat postu: Klub miłośników dildo Cześć wszystkim.

Wiem, że wątków o dildo i zabawkach erotycznych było już kilka (choć w różnych tematach). 

Tu chciałbym zebrać wszystkie wasze doświadczenia z takimi rodzajami gadżetów.

Jaki sprzęt macie?

Jak często go używacie?

Co polecacie?

Jak lubicie najbardziej się bawić?

Ogólnie wszystko co kręci Was w tym temacie.

Zacząć mogę ja 😉

Miałem i testowałem kilka rodzajów dild. Chyba najbardziej lubię z przyssawką nie za grube.

Bawię się średnio raz w miesiącu. Sam ze sobą. Czasem trwa to nawet dwie godziny.

Jeśli ktoś chętny do wymiany doświadczeń może pisać lub zapraszam na PW.
												 fenis - Pon 27 Paź, 2025
  Temat często się pojawiał w kontaktach, ale do pewnego momentu zamknięty byłem na eksperymenty (mój tyłek - moja twierdza). Aż trafiła się partnerka, której uległem. Co ciekawe - doświadczeń żadnych nie miała, ale spróbować tego chciała. Ok.

Uff... Lodzik z głęboką penetracją palcem. Co to są za wrażenia. Trzeba tylko wyłączyć myślenie o tym, co to się tam w tyłku moim dzieje. Orgazm był silny, inny. Ci co próbowali, wiedzą że trudno to z czymś porównać. Potwierdzam - rimming i penetracja palcem (palec mi wystarczy) to rzeczy warte przeżycia.

ALE... drogie panie - z tym również nie można przesadzać. Partnerce tak się spodobało, że ZA KAŻDYM RAZEM próbowała mi się zabierać za tyłek - bo skoro to dla mnie aż takie przyjemne, to dlaczego nie? Ile ja się natłumaczyć musiałem, że fajne, owszem - ale to, że lubię słodką kawę, nie znaczy że do wszystkiego dodaję cukier.

| 

|