Luźne dyskusje o męskich sprawach - Bokserki i ich wypelnienie

men_boy - Pon 22 Wrz, 2025
Temat postu: Bokserki i ich wypelnienie
Cześć.
Zdarzyło się wam, że gdy jesteście w np szatni po pracy lub w przebieralni (podobnym miejscu) patrzycie na bokserki mezczyzn obok? Niektórzy mają wypełnienie bokserek większe, a niektórzy mniejsze. Z drugiej strony, kiedy zdejmą bokserki całkiem to nie wydaje się, żeby mieli sprzęt większych rozmiarów.
Jak myślicie? Trzeba jakoś układać swój sprzęt w bokserkach żeby wypełnienie w bokserkach wyglądało na większe? Jak Wy to robocie? Jak Wy układacie swoj sprzęt?
Pozdro

czarn - Sro 24 Wrz, 2025

Ogólnie dużo tutaj zależy od tego jakie bokserki masz na sobie. Bo jeśli są obcisłe to od razu fiut wygląda na większy.

Jak luźne to nic się nie odznacza.

Dekarion - Czw 25 Wrz, 2025

Zwykle nosze skierowanego w dół jak mam na sobie bokserki, jeśli slipy, choc coraz rzadziej ostatnio, to troche jednak w lewo... Czy się odznacza? Trochę tak aczkolwiek bardziej jak jest w nogawce
men_boy - Czw 25 Wrz, 2025

Ale ja mówię tu np. o sytuacji, w których np kumpel nosi zwykle bokserki przylegające (ale nie za obscisle).
Miałem sytuacje, w której kolega stojac w samych bokserkach w szatni obok miał naprawdę pokaźna zawartość tych bokserek. Kiedy jednak je zdjął całkiem okazało sie, ze sprzęt w stanie spoczynku miał nawet mniejszy od mojego. Był dodatkowo wygolony, wiec ciekawe skąd taki wyglad w bokserkach i bez nich.
Mieliście podobne sytuację?

nexttt92 - Czw 25 Wrz, 2025

Myślę, że kwestia materiału i ułożenia sprzętu :)
potrzebny - Czw 25 Wrz, 2025

Ja widzę po sobie że to kwestia wielu czynników - nie tylko rozmiar członka, ale też rozmiar jąder, ewentualnego podkurczenia albo rozluźnienia moszny itp. Sam po sobie widzę że "sprzęt" najbardziej mi sie odznacza jak mam na sobie luźne bokserki i na tym dopasowane spodnie. Wtedy moje jajka i siur mają luz w gaciach i mogą sie swobodnie wić, ale wszystko podkreślają dopasowane spodnie. Ot... takie moje obserwacje 😊
nexttt92 - Czw 25 Wrz, 2025

Też prawda, jaka grają rolę :)
maurito - Pią 26 Wrz, 2025
Temat postu: bielizna
Najbardziej to podkreslaja slipy te ktore sa bardziej z przodu wyciete bo wszystko skupiaja w calosc
gotb - Sob 27 Wrz, 2025
Temat postu: Re: bielizna
maurito napisał/a:
Najbardziej to podkreslaja slipy te ktore sa bardziej z przodu wyciete bo wszystko skupiaja w calosc

Najbardziej to podkreśla brak bielizny :-D
http://www.penis.com.pl/f...=20179&start=56

fenis - Sro 01 Paź, 2025
Temat postu: Re: bielizna
gotb napisał/a:
maurito napisał/a:

Najbardziej to podkreśla brak bielizny :-D
http://www.penis.com.pl/f...=20179&start=56

No w tym wątku to zdecydowanie :D Przykuwa wzrok, trzeba przyznać

men_boy - Sro 01 Paź, 2025

Te spodnie to już zdecydowanie.
Ale ja miałem tu na myśli tylko i wyłącznie bokserki. Wiadomo, że jak ubiorę za małe slipy lub bokserki, to wszystko będzie wyglądało na za duze. Ale w sytuacji, kiedy kolega miał ewidentnie bokserki takie pol luźne, pół obcisłe, to stojąc przede mną w samych bokserkach to wydawał się dobrze obdarzony, a po ich zdjęciu to już raczej średniak z mniejszej półki. Bardzo mnie to zdziwiło.
Ogólnie w bokserkach prezentował się całkiem nieźle, a po ich zdjęciu jakoś tak te wrazenie zrobiło sie mniejsze. Rozumiem, ze pewnie stojąc w pełnej gotowosci prezentuje sie znacznie lepiej, ale tego juz nie mogłem ocenic.

Siwy1945 - Nie 05 Paź, 2025

Cześć
Jeśli chodzi o to jak penis odznacza się w bokserkach to raczej nie jest to kwestia układania penisa jedni mogą mieć trochę większego penisa w spoczynku ale to nie robi aż tak wielkiej różnicy jeśli chodzi o tą sytuację bardziej w tej kwestii różnicę nie robi penis który jest w spoczynku a moszna I jądra które właśnie wypełniają przód a pisze o tym dlatego ze tak to wygląda w moim przypadku nie twierdzę że każdy tak ma ale u mnie tak to właśnie jest

gotb - Wto 07 Paź, 2025

Dużo zależy od kroju bokserek. Mogą być z przodu płaskie lub z jakąś "kieszonką", której kształt wpływa na to, jak się wszystko wewnątrz układa i jak to wygląda z zewnątrz. Dawno temu kupiłem kilka sztuk bielizny i kąpielówek od N2N, mają serię "uwypuklającą", np. takie coś:
https://n2nbodywear.com/products/xg26-xtreme-gym-pouch-trunk-1
(nie, nie reklmuję, nie mam prowizji, link dla ilustracji)

michalza - Sro 08 Paź, 2025

Niczego nie ma w linku. Możesz dać jeszcze raz?
gotb - Sro 08 Paź, 2025

michalza napisał/a:
Niczego nie ma w linku. Możesz dać jeszcze raz?

Jest tam jakaś wyprzedaż, musieli akurat ten model skutecznie wyprzedać :-D

Inne: https://n2nbodywear.com/search?type=product&q=nhance

Siwy1945 - Czw 09 Paź, 2025

Cześć
Jeśli chodzi o to jak penis odznacza się w bokserkach czy na przykład w kąpielówkach to raczej nie jest to kwestia układania penisa każdy z nas jest inny jeśli chodzi o rozmiar wyglad penisa w trakcie spoczynku nawet jeśli jakoś bedziesz próbował go ułożyć poprawić to i tak będzie to chwilowe bo przecież on zaraz sam ulozy i nie robi aż tak wielkiej różnicy jeśli chodzi o tą sytuację bo tak jak wspomniałeś kiedy ściągną bokserki czy np kapielowki to nie wygląda to tak ze mają większy rozmiar penisa w spoczynku w porównaniu do innych .

Dla przykładu mam bardzo małego penisa w spoczynku nie jest to dla mnie krępuje czy wstydliwe jest po prostu mały natomiast w bokserkach czy w kąpielówkach mój przód jest bardzo mocno podkreślony wszystko wygląda tak jak bym miał dość spory rozmiar penisa ale tak nie jest natomiast mam bardzo dużą moszne jądra co powoduję ze przód odznacza się bardzo mocno .
Ale pamiętaj najważniejsze jest zaakceptować swoje ciało nie ma się co krępować wstydzić każdy znas jest inny