Inne problemy - Zapach penisa od czego zależy

juansto - Sro 28 Maj, 2025
Temat postu: Zapach penisa od czego zależy
Witam
Od czego zależy zapach penisa ? Myję się codzień i mojego "przyjaciela" również, bardzo dbam o swoją higinę, mimo to mój penis ma nieprzyjemny zapach. Co zrobić zeby się pozbyć tego zapachu ? Dodam ze nie używam żadnych środków do higieny intymnej, używam zwykłego mydła. Pomóżcie, powiedzcie co zrobić.
Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej, dlatego chce się go pozbyć.

Łili - Sro 28 Maj, 2025
Temat postu: Re: Zapach penisa od czego zależy
juansto napisał/a:
Witam
Od czego zależy zapach penisa ? Myję się codzień i mojego "przyjaciela" również, bardzo dbam o swoją higinę, mimo to mój penis ma nieprzyjemny zapach. Co zrobić zeby się pozbyć tego zapachu ? Dodam ze nie używam żadnych środków do higieny intymnej, używam zwykłego mydła. Pomóżcie, powiedzcie co zrobić.
Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej, dlatego chce się go pozbyć.

Myślę że najlepiej iść do urologa na konsultację aby sprawdził wszystko i ocenił gdzie jest przyczyna. Nie jest to normalne że tak się dzieje więc ja bym poszedł na konsultację.

fenis - Czw 29 Maj, 2025

Ale to jest zapach wydzieliny, czy potu?
Ajay - Sob 31 Maj, 2025

Myślę, ze to typowe u nieobrzezanych mężczyzn. Pod napletkiem żołądź pozostaje wilgotna i stąd ten efekt. Pozostaje obrzezanie.
juansto - Pon 02 Cze, 2025

raczej wydzieliny potu nie sądze
ale wydzieliny żadnej nie widać tzn tej białej mastki
poza tym nie poce się zbytnio

dkbb - Wto 03 Cze, 2025

To może być jakieś zakażenie. Idź do dermatologa.
czarn - Sro 04 Cze, 2025

Nie masz problemu z oddawaniem moczu?
Możliwości widzę dwie. Albo jest to reakcja na zasadowe mydło, albo cecha osobnicza. I jeśli to drugie, to nic nie poradzisz.

toton - Czw 05 Cze, 2025

a ja polecam druciany zmywak do naczyn
Pozatym moze ty panikujesz - moja dziewczyna baardzo lubi zapach penisa - tam jest duzo feromonow

fenis - Pią 06 Cze, 2025

Żelem w płynie myj. Taki z wyciągiem z kory dębu albo nagietka jest dobry.
Ancymon - Sob 07 Cze, 2025

Zacząłbym od tego:
fenis napisał/a:
Żelem w płynie myj. Taki z wyciągiem z kory dębu albo nagietka jest dobry.

juansto napisał/a:
Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej

Może dobrze by było, żeby stwierdził to ktoś obiektywny :roll:

michal255 - Pon 28 Lip, 2025

Jak piłem dużo piwa i byłem jeszcze nieobrzezany to zapach był niemiły, jak nie piłem było ok, ale teraz jestem obrzezany i problemu nie ma :)