Luźne dyskusje o męskich sprawach - Ile jesteście bez seksu?
Maciej890 - Wto 26 Lis, 2024 Temat postu: Ile jesteście bez seksu? Ile nie uprawialiscie sexu? Mam na myśli brak stosunku seksualnego przez dłuższy okres czasu. Czy masturbacja pomaga w rozładowaniu napięcia czy niekoniecznie?
Przeciętny 30 - Wto 26 Lis, 2024
Masturbacja pomaga i to bardzo. Ja już jestem tylko tydzień i zaczyna mnie nosić 🙂
dkbb - Sro 27 Lis, 2024
najwiecej mialem 1,5 roku...
czlowiek sie przyzwyczaja i akceptuje taki stan rzeczy, ale mimo wszystko jest to niezwykle meczace
juansto - Pon 02 Gru, 2024
Ja się boję liczyć ile teraz mam przerwy. Na oko kilka tygodni. Najgorsze, że bez szansy na poprawę chwilowo. Auć..
rainchart89 - Sro 11 Gru, 2024
U mnie zazwyczaj max to tydzień przerwy. A w ciągu całego życia bywało różnie, zazwyczaj liczone w tygodniach lub miesiąc jak byłem sam. Jedną przerwę miałem mega długą i wynosiła ponad 5 lat. Przed 30. Gdzie z intensywnego życia seksualnego szybko spadło do zera i zostało przez 5 lat.
Moje doświadczenie z tego mojego "rekordu" jest takie, że pierwszy tydzień dwa, miesiąc się człowiek denerwuje brakiem seksu, jednak po paru miesiącach organizm jakby chyba przechodzi w stan hibernacji i myśli się coraz mniej o seksie.
betor - Czw 12 Gru, 2024
Ostatnio najdłuższy to był okres od zeszłej niedzieli do wczoraj
sx707 - Sob 04 Sty, 2025
Ja aktualnie 2 tygodnie bez
czarn - Sro 08 Sty, 2025
tydzień, maks dwa
seba2000 - Czw 09 Sty, 2025
ja 2 tygodnie, wale konia codziennie
czarn - Wto 14 Sty, 2025
Najdłużej - 4 miesiące. W wojsku, tyle czekałem do pierwszego urlopu.
Nigdy więcej, wolałbym rzucać palenie !
penny7 - Wto 14 Sty, 2025
Ja nie rucham od ponad tygodnia, ale zawsze robimy sobie taką przerwę, kiedy moja Suczka idzie spotkać się z kochankiem.
juansto - Sro 15 Sty, 2025
penny7 napisał/a: | Ja nie rucham od ponad tygodnia, ale zawsze robimy sobie taką przerwę, kiedy moja Suczka idzie spotkać się z kochankiem. |
jesteście w poliamorycznym związku?
penny7 - Sro 15 Sty, 2025
Tak. Wifesharing połączony z poliamorią, bo moja żona jest zaangażowana w tamta relację.
seba2000 - Sro 15 Sty, 2025
penny7, tez masz kochankę ? - może spróbuj seksu we 3 zona ty i kochanek, myślę ze by to ja bardzo podnieciło a ty byś spróbował zajebistego trójkącika
penny7 - Sro 15 Sty, 2025
Trójkąt już "smakowałem", ale z innym kochankiem. Każdy z nich był/jest specyficzny i z każdym z nich relacja ma inna formę tak fizyczną jak i emocjonalną.
juansto - Wto 21 Sty, 2025
penny7 napisał/a: | Tak. Wifesharing połączony z poliamorią, bo moja żona jest zaangażowana w tamta relację. |
A Ty masz jakieś inne związkI?
Pytam bo bardzo ciekawi mnie ta forma tworzenia związków z innymi ludźmi
|
|