Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega czy b

Maciej890 - Sro 13 Lis, 2024
Temat postu: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega czy b
Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np.
Piotrekkol - Sro 13 Lis, 2024

Takiego pytania nigdy nie zadałem, ale nie powiem, że czasem mnie to nie ciekawi :D
Ajay - Czw 14 Lis, 2024

Zdecydowanie. :D Nie tyle o długości, ale jak np. jak długi ma napletek , czy może obrzezany, kąt erekcji itp.
czarn - Pią 15 Lis, 2024

CHodzimy razem na saune, tak wiec mniej wiecej wiem :D
Marek.Marecki - Pon 18 Lis, 2024

Oczywiście że się interesuje
juansto - Wto 19 Lis, 2024

Też ale nie miałem okazji podejrzeć
sikora92 - Wto 19 Lis, 2024

Nie raz, nie dwa ciekawiło mnie jak wyglądają penisy kumpli, ale żeby pytać wprost to mi się nie zdarzyło
Chomiczy - Nie 24 Lis, 2024

Chyba każdy choć raz w życiu się nad tym zastanawiał :) Zwłaszcza jak "uwypuklenie" jest bardzo wydatne :)
Ancymon - Pon 16 Gru, 2024

Pewnie w czasach nastoletnich takie pytania się zadawało. Teraz to nawet kumpla-geja bym nie spytał, chyba że okoliczności by to umożliwiały.
Damianekkk9292 - Nie 26 Sty, 2025

Xx
betor - Pon 27 Sty, 2025

Damianekkk9292 napisał/a:
Za czasów gnojka 12/13 lat to widziałem nawet ale później się zastanawiałem czasami. W pracy kolega kiedyś na basenie się rozebrał ale to wiadomo, miękki i też nie do końca moją ciekawość zaspokoił jakiego ma. Czasami fajnie by było zobaczyć ludzi z którymi ma się styczność w takich sytuacjach jak im stoi i jak wtedy wyglądają

Umów się z nimi na wspólny seans w saunie ;) To wszystko uda Ci sie dokładnie obejrzeć ;)

Zuo111 - Pon 27 Sty, 2025

Często się nad tym zastanawiam. Kilka razy zdarzyło się widzieć penisy kolegów, ale nigdy wprost się nie pytałem żadnego o to.
Czerwikss - Wto 28 Sty, 2025

Zuo111 napisał/a:
Często się nad tym zastanawiam. Kilka razy zdarzyło się widzieć penisy kolegów, ale nigdy wprost się nie pytałem żadnego o to.

No bo to raczej temat o którym nie mówi się z innymi

Zuo111 - Sro 29 Sty, 2025

Czerwikss napisał/a:

No bo to raczej temat o którym nie mówi się z innymi

No, niby się nie mówi, ale czasami się temat napatoczy:)

fenis - Czw 30 Sty, 2025

Ja mam takiego jednego znajomego, który ma fiuta z 20 cm minimum. I czasami się o nim gada