Masturbacja - Ile czasu walenie konia

dkbb - Pią 18 Paź, 2024
Temat postu: Ile czasu walenie konia
Hej
Ile czasu zajmuje wam same walenie konia, bo mi około 1 min.
i niewiem czy to dobry czas czy raczej kiepski

Inge - Pią 18 Paź, 2024

dkbb, zależy od dnia 1 do 3minuty
Chomiczy - Pią 18 Paź, 2024

Zależy od ochoty, ilości czasu i chęci :)

Jak jest nagła potrzeba to 2-3 minuty i po sprawie. Jak testowałem edging to nawet godzinę :)

accelero - Sob 19 Paź, 2024

Jak jestem napalony i mam mało czasu to nawet w 5 min jestem w stanie zwalić ale jak się nie spieszę to spokojnie ponad godzinę.
toton - Pon 21 Paź, 2024

accelero napisał/a:
Jak jestem napalony i mam mało czasu to nawet w 5 min jestem w stanie zwalić ale jak się nie spieszę to spokojnie ponad godzinę.

Niezła samokontrola. Godzine to nigdy mi się nie udało

accelero - Pią 25 Paź, 2024

toton napisał/a:
Niezła samokontrola. Godzine to nigdy mi się nie udało

Lata praktyki xd

Inge - Nie 27 Paź, 2024

Dzisiaj wałkiem 3 godziny
Anima2626 - Nie 27 Paź, 2024

Pod prysznicem też przeważnie 1 minutę i po wszystkim. Jak chcę dłużej to walę i przestaję jak zaczynam dochodzić, robię przerwę i dalej. To wtedy mogę dłużej póki nie stracę samokontroli i ruszę skórką jeden raz za dużo :)
Penekk - Nie 27 Paź, 2024

Zależy jaka przerwa od poprzedniego wytrysku i ile mam wolnego czasu :)
dkbb - Pon 28 Paź, 2024

a co robicie zeby uprzejemnic masturbacje ?
siferius90 - Wto 05 Lis, 2024

Nie spieszę sie, używam żelu nawilżającego i czasem zabawek. Do tego mocne podniecenie - albo fantazją albo filmami. Wtedy jest najprzyjemniej.
Ancymon - Wto 05 Lis, 2024

Uważam, że nie ma się co spieszyć. Lubię edging, choć mam na to coraz mniej czasu...
Anima2626 - Pią 08 Lis, 2024

Jak jestem napalony to potrafię trysnąć w kilkanaście sekund :(
Tkpsk - Pon 18 Lis, 2024

To zależy od czasu jaki mam na walenie. Ogólnie lubię ending ale coraz mniej czasu na tak długie zabawy. Nie ma nic przyjemniejszego niz balansowanie na krawędzi orgazmu przez kilka czy kilkanaście godzin. Wolę to niż kilka sekund orgazmu. Jak mało czasu to mogę się zlać nawet po kilku minutach