Luźne dyskusje o męskich sprawach - Golenie krocza i podbrzusza
men1995 - Wto 30 Lip, 2024 Temat postu: Golenie krocza i podbrzusza Panowie jak u was jest ? Golicie czy zostawiacie ?
Chodzi o okolice pod jajami, tyłek, brzuch i podbrzusze
Większość uważa że to męskie, a jakiś procent goli się na zero
mój sprzęcior https://zapodaj.net/plik-NurHJU3Wjs
Przeciętny 30 - Wto 30 Lip, 2024
Gole na zero. Podbrzusze i jajka. Tyłka nie muszę bo nie mam tam zarostu
minetman - Wto 30 Lip, 2024
nie przepadam za owłosieniem więc golę.
Przeciętny 30 - Wto 30 Lip, 2024
Ja zacząłem bo zostałem do tego namówiony. Po jakimś czasie stwierdziłem że tak się jakoś lepiej czuję i przyzwyczaiłem się więc tak zostało
juansto - Sro 31 Lip, 2024
Ej czemu zdjecie usunięte.
Ja się generalnie nie golę na zero, tylko się przycinam. Raz się na zero ogoliłem i myślałem, ze się zadrapię na śmierć.
men1995 - Czw 01 Sie, 2024
juansto napisał/a: | Ej czemu zdjecie usunięte.
Ja się generalnie nie golę na zero, tylko się przycinam. Raz się na zero ogoliłem i myślałem, ze się zadrapię na śmierć. |
https://ibb.co/qn1TTcx dodaje swoją meskość
Przeciętny 30 - Czw 01 Sie, 2024
Jest się czym pochwalić 🙂
Stasio - Czw 01 Sie, 2024
Ja wole depilację kremem. Ale ta metoda nie ma zbyt wielu zwolenników. Na lubię bo nie ma ryzyka podrażnień i skaleczenie a jest higienicznie i golutko.
Przeciętny 30 - Pią 02 Sie, 2024
Tej metody jeszcze nie sprawdzałem. Długo to trwa i na ile wystarcza?
juansto - Wto 06 Sie, 2024
Przeciętny 30 napisał/a: | Tej metody jeszcze nie sprawdzałem. Długo to trwa i na ile wystarcza? |
Na krótko, mi wychodza włosy już po 3 dniach. Ja nie jestem przekonany bo krem nieładnie pachnie, ale może po prostu takie miałem
Ancymon - Wto 06 Sie, 2024
Brzuch, podbrzusze, krocze - nie.
W zasadzie tylko jajka, a tuż nad - mocno przycinam.
michalza - Sro 14 Sie, 2024
men1995 napisał/a: | juansto napisał/a: | Ej czemu zdjecie usunięte.
Ja się generalnie nie golę na zero, tylko się przycinam. Raz się na zero ogoliłem i myślałem, ze się zadrapię na śmierć. |
https://ibb.co/qn1TTcx dodaje swoją meskość |
Jak dla mnie w tej wersji wygląda świetnie.
Jeśli chodzi o mnie to wolę przycinać zdecydowanie.
Stasio - Sro 14 Sie, 2024
Przeciętny 30 napisał/a: | Tej metody jeszcze nie sprawdzałem. Długo to trwa i na ile wystarcza? | Ja lubię depilację kremem. Jest prosta polega na nałożeniu warstwy kremu na owłosienie, od czekanie kilku minut i zebraniu kremu wraz z włosami specjalną szpatułką.
Zostaje gładziutka goła skóra.
Wadą jest taka że włosy odrastają po kilku dniach, tak ak po goleniu. Zaletą jest brak ryzyka skaleczenia, zwlasza w "strategicznych" miejscach
Ja używam kremów kobiecych bo są delikatniejsze i łatwiej dostępne.
Czuly91 - Sob 17 Sie, 2024
Ja golę wszystko, jednak od jakiegoś czasu spodobał mi się wąski pasek 🤭
Ancymon - Pon 19 Sie, 2024
Czuly91 napisał/a: | od jakiegoś czasu spodobał mi się wąski pasek 🤭 |
Rzeczywiście fajnie to wygląda
ciepelko30 - Pon 26 Sie, 2024
Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała.
Dekarion - Wto 27 Sie, 2024
ciepelko30 napisał/a: | Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała. |
A jak wrażenia po laserze? Czy nie odrasta?
ciepelko30 - Wto 27 Sie, 2024
Odrasta, ale po dłuższym czasie. Miałem za mało sesji
onesa - Czw 29 Sie, 2024
Dekarion napisał/a: | ciepelko30 napisał/a: | Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała. |
A jak wrażenia po laserze? Czy nie odrasta? |
Wydaje mi się ,ze zależy jaki laser.
Ale od siebie polecam kupienie sobie takiego domowego lasera, ja mam Philipsa i daje radę
Tobik95 - Pon 02 Gru, 2024
Ja sobie gole na podbrzuszu 1 milimetr. Woreczek i okolice do tylka na zero. Sam tylek tylko od czasu do czasu podcinam.
dkbb - Wto 03 Gru, 2024
Tobik95 napisał/a: | Ja sobie gole na podbrzuszu 1 milimetr. Woreczek i okolice do tylka na zero. Sam tylek tylko od czasu do czasu podcinam. |
Podziwiam, sam próbowałem ale brakuje mi konsekwencji.
Tobik95 - Wto 03 Gru, 2024
dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone.
juansto - Pon 09 Gru, 2024
Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć
Tobik95 - Pon 09 Gru, 2024
juansto napisał/a: | Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć |
Ja jajeczkach u mnie jest spoko. Jeżeli ogóle się na podbrzuszu na zero to mnie strasznie swędzi. Dlatego skracam tylko.
toton - Wto 10 Gru, 2024
Tobik95 napisał/a: | juansto napisał/a: | Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć |
Ja jajeczkach u mnie jest spoko. Jeżeli ogóle się na podbrzuszu na zero to mnie strasznie swędzi. Dlatego skracam tylko. |
Kwestia przyzwyczajenia. W sumie jedynie przy pierwszych razach swędzi. Potem już nie. No i trzeba się na pewno dobrze strzepać po goleniu.
|
|