Masturbacja - Wzmocnienie orgazmu

dkbb - Sro 24 Lip, 2024
Temat postu: Wzmocnienie orgazmu
Witam, macie jakieś sposoby na wzmocnienie orgazmu poprzez masturbacje?

Ja sam osobiście masturbuje się ale przerywam przed finishem, robiąc tak parę razy. Oglądam też parę filmików wiadomo jakich i dopiero gdy czuje, że już dłużej nie mogę się pohamować masturbuje się do końca.

sway83 - Sro 24 Lip, 2024
Temat postu: Re: Wzmocnienie orgazmu
dkbb napisał/a:

Ja sam osobiście masturbuje się ale przerywam przed finishem, robiąc tak parę razy. Oglądam też parę filmików wiadomo jakich i dopiero gdy czuje, że już dłużej nie mogę się pohamować masturbuje się do końca.

Mam podobnie, zaczynam od dłuższej delikatnuejszej masturbacji i kiedy czuję zbliżające się oznaki orgazmu przerywam a kiedy sytuacja się uspokoi ponownie się masturbuje i tak kilka razy do momentu kiedy mam już mega ochote na orgazm działam do końca jest mega przyjemnie

Fajfusek99 - Sro 24 Lip, 2024
Temat postu: Re: Wzmocnienie orgazmu
dkbb napisał/a:

Ja też tak robię, potrafię czasami bawić się tak z 2 godziny lub nawet ponad. Jak czuję, że tylko lekko mogę wytrysnąć to przerywam, daję małemu trochę odpocząć i znów zabieram sie do roboty :wink: Tylko trzeba mieć czas na tak długe zabawy.
A i po takim czasie jak już jest kończę to orgazm jest mega :shock: Jest tak duży, ze nawet nie mogę go kontrolować bo tryskam gdzie popadnie, ale odlatuje tak, że jest bosko. Bardzo fajna sprawa polecam.

toton - Pią 26 Lip, 2024

Nakręcanie się przez cały dzień jest dobre ;-) Tu go dotkniesz, tam go dotkniesz... pooglądasz chwile filmiki, ale się nie zabawiasz. Dużo o tym myślisz ;-) Wieczorem zasiadasz i oglądasz np. długi film jedynie delikatnie gładząc go dłonią. Potem szybkie, energiczne ruchy (oczywiscie odpowiednie nawilżenie) i gwarantowana większa przyjemność ;-)
Ancymon - Wto 06 Sie, 2024

Było już chyba w dwóch wątkach: to się nazywa edging.
toton, u Ciebie to też w sumie taka rozbudowana forma edgingu ;)