Masturbacja - W jakich najdziwniejszych miejscach się masturbowaliście?

michalza - Czw 07 Mar, 2024
Temat postu: W jakich najdziwniejszych miejscach się masturbowaliście?
Co do masturbacji najdziwniejsze jak dla mnie to budki leśniczego w lesie 20 lat temu jak na rowerach z kolegami jeździliśmy po lesie tylko po to by znaleźć budke na/w której jeszcze tego nie robiliśmy ;) a co do seksu to to lubie nietypowe miejsca więc było ich tyle że nie wymienię bo wiele pominę choć windy, wc galerii handlowych, przymierzalnie sklepowe a nawet fontanna na rynku tzw. quickie, a dyskoteki czy lodziki podczas prowadzenia samochodu albo za konsolą djską to w pewnym okresie mego życia to był standard ;)
Pytam bo 'poznałem ostatnio' metody mastufrbacji dziewczyn np. w czasie lekcji w szkole czy jazdy konnej, więc pytam, bo ja musiałem prowadzić radiowęzęł w technikum by mieć gdzie koleżanki zabierać by je ugościć i w nich zagościć ;)

Woytex - Czw 07 Mar, 2024

Chyba autobus MPK

Bo takie ustronne miejsca typu las, auto, kibelki w szkole czy pracy to raczej standard.

betor - Pią 08 Mar, 2024

W szkole, w klasie seks z dziewczyną. Koleżanka dziewczyny stała na "warcie", pilnowała drzwi a ja robiłem dobrze dziewczynie na stole nauczycielskim. ;]
Ancymon - Pią 08 Mar, 2024

michalza napisał/a:
najdziwniejsze jak dla mnie to budki leśniczego w lesie 20 lat temu jak na rowerach z kolegami jeździliśmy po lesie tylko po to by znaleźć budke na/w której jeszcze tego nie robiliśmy ;)

Fajnych miałeś kolegów ;)

U mnie najbardziej nietypowe miejsce to było nad zalewem, zimą, w towarzystwie.
Nie wiem czy to dziwne :lol:

Devasta - Wto 26 Mar, 2024

Moje najdziwniejsze miejsce to będzie na lekcji matematyki w pierwszej ławce :)
penny7 - Wto 26 Mar, 2024

Kiedyś, na studiach podczas egzaminu pisemnego, towarzyszyło mi tak silne napięcie, że ściskając nerwowo i rytmicznie kutaska pomiędzy udami doszedłem do finału. Raz jedyny mi się to zdarzyło.
Egzaminu nie oblałem, ale w spodnie trochę poszło :D
Na szczęście miałem mocno zaciśnięty napletek i gdzieś tam się rozeszło po "okolicy". Zanim zalałem bieliznę zdążyłem do łazienki.

toton - Sro 03 Kwi, 2024

Masturbowałem się w bibliotece szkolnej
dkbb - Czw 04 Kwi, 2024

Piwnica i toaleta w samolocie
Czerwikss - Czw 16 Maj, 2024

Pod prysznicem na basenach ;)
Kamilruhr - Sob 18 Maj, 2024

Chyba nie mam jakichś odjechanych miejscówek na koncie. Zdarzyło mi się sobie zwalić w toalecie w galerii handlowej, w toalecie w pracy i w pustostanie zaraz obok pętli tramwajowej. A ze starszych historii, gdy jeszcze jako nastolatek spędzałem część wakacji u rodziny na wsi, waliłem z kolegą w stodole. Każdy sobie :wink:
ciepelko30 - Pon 26 Sie, 2024

Najdziwniejsze miejsce to akademik. Myślałem, że kumple śpią, przeliczyłem się hahaha, ale dołaczyli później do mnie
Dekarion - Wto 27 Sie, 2024

Waliłem w pokoju na materacu obok kuzynki kiedy byliśmy pod kocykiem, na dodatkowych zajęciach z anglika kiedy nauczycielka wyszła do toalety u lekaża kiedy na niom czekałem chciałem podkreślić że była ładna potem jak pszyszło i kazała mi się położyć i sprawdzała mnie i w końcu sprawdzała mi penisa i chwyciła go palcami w rękawiczce doszłem jej na rękę niewiem czemu no ale to chyba dlatego że zsunęła mi skurę
Pinoki0 - Sro 25 Cze, 2025
Temat postu: Re: W jakich najdziwniejszych miejscach się masturbowaliście
michalza napisał/a:
Co do masturbacji najdziwniejsze jak dla mnie to budki leśniczego w lesie 20 lat temu jak na rowerach z kolegami jeździliśmy po lesie tylko po to by znaleźć budke na/w której jeszcze tego nie robiliśmy ;) a co do seksu to to lubie nietypowe miejsca więc było ich tyle że nie wymienię bo wiele pominę choć windy, wc galerii handlowych, przymierzalnie sklepowe a nawet fontanna na rynku tzw. quickie, a dyskoteki czy lodziki podczas prowadzenia samochodu albo za konsolą djską to w pewnym okresie mego życia to był standard ;)
Pytam bo 'poznałem ostatnio' metody mastufrbacji dziewczyn np. w czasie lekcji w szkole czy jazdy konnej, więc pytam, bo ja musiałem prowadzić radiowęzęł w technikum by mieć gdzie koleżanki zabierać by je ugościć i w nich zagościć ;)

To ktore akcje z kolegami, a ktore z pannami?

Ja nie szalałem, najciekawsze miejsca to balkony mieszkan, pole pełne zboża w środku lata na wsi, to mi się nasuwa w pamięci