Masturbacja - Wytrysk preejakulatu

juansto - Sro 31 Sty, 2024
Temat postu: Wytrysk preejakulatu
Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku?
maurito - Czw 01 Lut, 2024

czasami w okresie dojrzewania zdarzalo mi sie miewac takie orgazmy bez uzycia reki
onesa - Pią 02 Lut, 2024

Być może, aczkolwiek nie jest to takie proste
Ancymon - Wto 13 Lut, 2024

juansto napisał/a:
Też tak macie

Przy edgignu się zdarza ;)

juansto napisał/a:
czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku?

Trudno powiedzieć. W mojej ocenie, przy edgingu wytrysk jest silniejszy, ale czy ma to związek konkretnie z tym co opisałeś, to nie mam pojęcia.

czarn - Czw 22 Lut, 2024
Temat postu: Re: Wytrysk preejakulatu
juansto napisał/a:
Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku?

Ja nie ćwiczyłem ale z tego co czytam to wielu na forum się udało

michalza - Pon 26 Lut, 2024

Zdarzają mi się czasem takie wytryski gdy przestanę walić przed wytryskiem spermy, ale nie zawsze jest aż tak duży tylko czasem po prostu wypływa.