Masturbacja - Wytrysk preejakulatu
juansto - Sro 31 Sty, 2024 Temat postu: Wytrysk preejakulatu Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku?
maurito - Czw 01 Lut, 2024
czasami w okresie dojrzewania zdarzalo mi sie miewac takie orgazmy bez uzycia reki
onesa - Pią 02 Lut, 2024
Być może, aczkolwiek nie jest to takie proste
Ancymon - Wto 13 Lut, 2024
juansto napisał/a: | Też tak macie |
Przy edgignu się zdarza
juansto napisał/a: | czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku? |
Trudno powiedzieć. W mojej ocenie, przy edgingu wytrysk jest silniejszy, ale czy ma to związek konkretnie z tym co opisałeś, to nie mam pojęcia.
czarn - Czw 22 Lut, 2024 Temat postu: Re: Wytrysk preejakulatu
juansto napisał/a: | Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku? |
Ja nie ćwiczyłem ale z tego co czytam to wielu na forum się udało
michalza - Pon 26 Lut, 2024
Zdarzają mi się czasem takie wytryski gdy przestanę walić przed wytryskiem spermy, ale nie zawsze jest aż tak duży tylko czasem po prostu wypływa.
|
|