Luźne dyskusje o męskich sprawach - Erekcja po przebudzeniu

mlody9972 - Nie 10 Gru, 2023
Temat postu: Erekcja po przebudzeniu
Siemka. Od kilkunastu dni po przebudzeniu dostaje erekcji, która musi się skończyć seksem lub masturbacją (inaczej mały jest nie do opanowania :) ). Czy to normalne że codziennie rano stoi? Jak to jest u Was? W ciągu dnia również bez problemu staje, ale już potrzebuje się podniecić
michalza - Pon 11 Gru, 2023

Normalnie, ze tak rano stoi. Sam czasami sobie zwalę jak mam czas, czasami nie jak akurat muszę się spieszyć. Opada z czasem :)
Mateusz2609 - Pon 11 Gru, 2023

W sumie chyba większości zdrowych facetów staje rano. Nawet we śnie wg. Badań doznajemy kilku do kilkunastu erekcji w ciągu nocy. Czasem sam opada a czasem trzeba mu pomóc 😉
Siwy1945 - Czw 14 Gru, 2023

Mateusz2609 napisał/a:
W sumie chyba większości zdrowych facetów staje rano. Nawet we śnie wg. Badań doznajemy kilku do kilkunastu erekcji w ciągu nocy. Czasem sam opada a czasem trzeba mu pomóc 😉

Dokładnie zgadzam się z tobą w tym co piszesz sama prawda jeśli chodzi o erekcję 😉 każdego dnia rano mam pełną erekcję bez wyjątku jeszcze nie zdarzyło się mi poranek bez erekcji. Nie wiem jak to wygląda u innych mężczyzn chodzi mianowicie o to że oprócz tego co pisałem . Mam każdej nocy drugą tak samo silną i pełną erekcję która powtarza się każdej nocy mniej więcej w tym samym czasie 00:30

[ Dodano: Czw 14 Gru, 2023 ]
Tak wygląda w momencie nocnej i porannej erekcji, jest w pełni silna i mocna jak przed stosunkiem

http://www.jpg.pl/zdjecie,839519,poranek-nr1.html

http://www.jpg.pl/zdjecie,839520,poranek-nr2.html

Czerwikss - Pią 15 Gru, 2023

Siwy zabezpieczyłeś galerię hasłem? Bo nie mogę wejść.
Siwy1945 - Pią 15 Gru, 2023

Czerwikss napisał/a:
Siwy zabezpieczyłeś galerię hasłem? Bo nie mogę wejść.

Już poprawiłem nie ma hasła

Chomiczy - Pią 15 Gru, 2023

Taka erekcja to absolutnie naturalna sprawa :)
Z tego co mi się o uszy obiło- ustępuje dopiero po 45-50 roku życia :)

Czerwikss - Czw 21 Gru, 2023

Chomiczy napisał/a:
Taka erekcja to absolutnie naturalna sprawa :)
Z tego co mi się o uszy obiło- ustępuje dopiero po 45-50 roku życia :)

Powiem szczrze, że sam mam 35 lat i od jakiegoś czasu nie mam takich porannych erekcji, miewałem jak miałem z 20 parę lat. Myślę, ze jest to sprawa indywidualna. Podejrzewam jednak, ze w nocy mogę mieć.

Ancymon - Pią 29 Gru, 2023

mlody9972 napisał/a:
Czy to normalne że codziennie rano stoi?

Jakby nie stawał, to by oznaczało kłopoty albo SKSy :mrgreen:

Czerwikss napisał/a:
Powiem szczrze, że sam mam 35 lat i od jakiegoś czasu nie mam takich porannych erekcji

U mnie jest różnie. Jak mam bardziej stresujący okres w pracy/życiu, to rano nie ma erekcji. Jak jest "normalnie", wówczas wszystko działa prawidłowo.

Przeciętny 30 - Pon 01 Sty, 2024

U mnie sporo zależy od zmęczenia lub niewyspania
juansto - Pon 08 Sty, 2024

Ja to czasami nawet nie zwracam na to uwagi, ostatnio wstaję wcześnie rano o 5 do roboty tak wiec nie zauważam
Ancymon - Pon 08 Sty, 2024

juansto napisał/a:
wstaję wcześnie rano o 5 do roboty tak wiec nie zauważam

Współczuję takiej nieludzkiej godziny...