Luźne dyskusje o męskich sprawach - Erekcja po przebudzeniu
mlody9972 - Nie 10 Gru, 2023 Temat postu: Erekcja po przebudzeniu Siemka. Od kilkunastu dni po przebudzeniu dostaje erekcji, która musi się skończyć seksem lub masturbacją (inaczej mały jest nie do opanowania ). Czy to normalne że codziennie rano stoi? Jak to jest u Was? W ciągu dnia również bez problemu staje, ale już potrzebuje się podniecić
michalza - Pon 11 Gru, 2023
Normalnie, ze tak rano stoi. Sam czasami sobie zwalę jak mam czas, czasami nie jak akurat muszę się spieszyć. Opada z czasem
Mateusz2609 - Pon 11 Gru, 2023
W sumie chyba większości zdrowych facetów staje rano. Nawet we śnie wg. Badań doznajemy kilku do kilkunastu erekcji w ciągu nocy. Czasem sam opada a czasem trzeba mu pomóc 😉
Siwy1945 - Czw 14 Gru, 2023
Mateusz2609 napisał/a: | W sumie chyba większości zdrowych facetów staje rano. Nawet we śnie wg. Badań doznajemy kilku do kilkunastu erekcji w ciągu nocy. Czasem sam opada a czasem trzeba mu pomóc 😉 |
Dokładnie zgadzam się z tobą w tym co piszesz sama prawda jeśli chodzi o erekcję 😉 każdego dnia rano mam pełną erekcję bez wyjątku jeszcze nie zdarzyło się mi poranek bez erekcji. Nie wiem jak to wygląda u innych mężczyzn chodzi mianowicie o to że oprócz tego co pisałem . Mam każdej nocy drugą tak samo silną i pełną erekcję która powtarza się każdej nocy mniej więcej w tym samym czasie 00:30
[ Dodano: Czw 14 Gru, 2023 ]
Tak wygląda w momencie nocnej i porannej erekcji, jest w pełni silna i mocna jak przed stosunkiem
http://www.jpg.pl/zdjecie,839519,poranek-nr1.html
http://www.jpg.pl/zdjecie,839520,poranek-nr2.html
Czerwikss - Pią 15 Gru, 2023
Siwy zabezpieczyłeś galerię hasłem? Bo nie mogę wejść.
Siwy1945 - Pią 15 Gru, 2023
Czerwikss napisał/a: | Siwy zabezpieczyłeś galerię hasłem? Bo nie mogę wejść. |
Już poprawiłem nie ma hasła
Chomiczy - Pią 15 Gru, 2023
Taka erekcja to absolutnie naturalna sprawa
Z tego co mi się o uszy obiło- ustępuje dopiero po 45-50 roku życia
Czerwikss - Czw 21 Gru, 2023
Chomiczy napisał/a: | Taka erekcja to absolutnie naturalna sprawa
Z tego co mi się o uszy obiło- ustępuje dopiero po 45-50 roku życia |
Powiem szczrze, że sam mam 35 lat i od jakiegoś czasu nie mam takich porannych erekcji, miewałem jak miałem z 20 parę lat. Myślę, ze jest to sprawa indywidualna. Podejrzewam jednak, ze w nocy mogę mieć.
Ancymon - Pią 29 Gru, 2023
mlody9972 napisał/a: | Czy to normalne że codziennie rano stoi? |
Jakby nie stawał, to by oznaczało kłopoty albo SKSy
Czerwikss napisał/a: | Powiem szczrze, że sam mam 35 lat i od jakiegoś czasu nie mam takich porannych erekcji |
U mnie jest różnie. Jak mam bardziej stresujący okres w pracy/życiu, to rano nie ma erekcji. Jak jest "normalnie", wówczas wszystko działa prawidłowo.
Przeciętny 30 - Pon 01 Sty, 2024
U mnie sporo zależy od zmęczenia lub niewyspania
juansto - Pon 08 Sty, 2024
Ja to czasami nawet nie zwracam na to uwagi, ostatnio wstaję wcześnie rano o 5 do roboty tak wiec nie zauważam
Ancymon - Pon 08 Sty, 2024
juansto napisał/a: | wstaję wcześnie rano o 5 do roboty tak wiec nie zauważam |
Współczuję takiej nieludzkiej godziny...
|
|