Krosty i plamki - Nagłe przebarwienie
jan1987janko - Sob 25 Lis, 2023 Temat postu: Nagłe przebarwienie Witam. Nagle z rana zobaczylem takie hm przebarwienie ? Nie swędzi ani nic nie dolega, czy może to być pęknięta zylka ? Jest to na skórze penisa . Nie pamiętam bym się uderzył przycial zamkiem ani też nie powstało to po sexie...miał ktoś coś podobnego ? Jakąś maść na to polecacie ? Dodam że jest to płaskie jak normalna skora
Link do foto
https://postimg.cc/dhN2ykhq
Chomiczy - Sob 25 Lis, 2023
Jeśli nie boli, powinno po tygodniu przejść- miałem kilkukrotnie takie i przechodziło samo.
jan1987janko - Sob 25 Lis, 2023
Dzięki za szybkie odp, trochę mnie uspokoiłes, znalazłeś przyczynę tego ? Czy u Ciebie może to było po mocnym sexie, masturbacji , uderzeniu ? Czy tak po prostu samoistnie to powstawało..
Chomiczy - Sob 25 Lis, 2023
Przyczyną było jelq w zbyt dużej ilości
Niemniej jak nie przejdzie przez tydzień, półtora to trzeba to skontrolować u lekarza.
toton - Pon 27 Lis, 2023
Ja myślę, ze jeśli się pojawiło nagiel t jest to po prostu jakieś otarcie, czy krwiaczek pod skórą. Sam tak miałem, nie tylko na penisie i z czasem znika
Ancymon - Pią 29 Gru, 2023
Mnie się coś podobnego zrobiło właśnie po przycięciu zamkiem
jan1987janko, daj znać, czy się wyjaśniło.
SERPENT - Wto 17 Gru, 2024
TO PIERWSZY RAZ, KIEDY TO WIDZĘ
Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem – kuponami rabatowymi Empik! Korzystam z nich od kilku miesięcy i jestem zachwycona. Dzięki nim mogę zaoszczędzić na książkach, muzyce, filmach czy produktach elektronicznych. Kupony adres internetowy są łatwe w użyciu, wystarczy wpisać kod podczas zakupu, a rabat jest od razu naliczany. Empik ma ogromny wybór produktów, a zniżki sprawiają, że zakupy stają się jeszcze przyjemniejsze. Jeśli lubicie taniej kupować ulubione rzeczy, serdecznie polecam!
michalza - Wto 17 Gru, 2024
SERPENT napisał/a: | TO PIERWSZY RAZ, KIEDY TO WIDZĘ |
Ale co widzisz? Przecież odpowiadasz na post sprzed roku
|
|