Luźne dyskusje o męskich sprawach - Fantazje

onesa - Pon 18 Wrz, 2023
Temat postu: Fantazje
czasami kochajac sie z partnerem odpływamy w nieznane i dopadaja nas fantazje erotyczne .....czy cos takiego was spotyka ?czy raczej stoicie twardo na ziemi ?
toton - Wto 19 Wrz, 2023

Myśle, że każdy odpływa wystarczy, że da sie człowiek ponieśc temu co teraz się dzieje. A nie tak jak nie którzy traktuja sex jak jakiś obowiązek , puźniej robia swoje ,tak jak by się nic nie stało. Jak sie człowiek da ponieśc emocjom sex lepiej smakuje i chyba o to chodzi, żeby odpłynac.
Chomiczy - Wto 19 Wrz, 2023

@onesa

Czy masz na myśli fantazje niezwiązane z partnerem? Inne miejsce lub czas? Czy jedynie "odpłynięcie w rozkoszy"?

W moim przypadku- "odpłynięcie w rozkoszy" jak najbardziej tak, ale nie wyobrażam sobie tego by myśleć o swoich fantazjach w trakcie seksu ;)

[ Dodano: Wto 19 Wrz, 2023 ]
@onesa

Czy masz na myśli fantazje niezwiązane z partnerem? Inne miejsce lub czas? Czy jedynie "odpłynięcie w rozkoszy"?

W moim przypadku- "odpłynięcie w rozkoszy" jak najbardziej tak, ale nie wyobrażam sobie tego by myśleć o swoich fantazjach w trakcie seksu ;)

Przeciętny 30 - Wto 19 Wrz, 2023

Oj jak moja odpływa jak ją pieszczę języczkiem to aż jej zazdroszczę że ja tak nie potrafię 🙂
No coś pięknego

toton - Sro 27 Wrz, 2023

Chomiczy napisał/a:
@onesa

[ Dodano: Wto 19 Wrz, 2023 ]
@onesa

Fajny awatar :D

Dekarion - Pią 06 Paź, 2023

poszukajcie książki Nancy Friday "Mój tajemny ogród" tam to dopiero są fantazje i to wszystko autentyk.