Masturbacja - Masturbacja przy kamerkach

toton - Wto 29 Sie, 2023
Temat postu: Masturbacja przy kamerkach
Lubicie? Robiliście to kiedyś z kimś poznanym w internecie? Mi parę razy się zdarzyło
Przeciętny 30 - Wto 29 Sie, 2023

Raz ale bardziej wolę patrzeć
michalza - Czw 31 Sie, 2023

Uwielbiam tego typu zabawy. Zazwyczaj bez twarzy, ale zdarzały się dłuższe relacje, gdzie oboje szliśmy na całość, obserwując jednocześnie swoje twarze. Bardzo podniecające. Na same wspomnienia niektórych akcji jestem twardy.

Uwielbiam patrzeć na kobiecą masturbację i to, jakie wrażenie potrafił wywoływać mój twardy kutas.

EarringBoy - Pią 08 Wrz, 2023

Cytując klasyka: "jak najbardziej, jeszcze jak!" :P Niezobowiązująco bez twarzy zawsze można :D
Marian Nowak - Pią 08 Wrz, 2023

Na jakich portalach/ serwisach można na kogoś takiego trafić? Chodzi mi bardziej o kobiety.
Anima2626 - Sob 09 Wrz, 2023

Czasem zdarza mi się zwalić z kimś na snapie, przyjemne uczucie jak się dochodzi w tym samym czasie :)
fenis - Wto 12 Wrz, 2023

Ludzie wstydzą się przyznać do masturbacji, a co dopiero przed kamerką dla obcej osoby poznanej w sieci...
Ja uwielbiam onanizować się dla dziewczyn poznanych w internecie, już w gimnazjum bawiłem się przed kamerką, jeszcze jak były na czaterii i Onet kamerzysta...

Ancymon - Sro 20 Wrz, 2023

Pewnie, że się zdarzało, choć to daaawne dzieje.
Chyba tylko przez Skype, nic innego wtedy nie było, żeby zrobić to p2p.
Niemal zawsze "bez twarzy", choć kilka razy zdarzało się z (ale to główne z dłużej znanymi osobami).

fenis napisał/a:
Ja uwielbiam onanizować się dla dziewczyn poznanych w internecie

Gdzie w necie poznaje się dziewczyny do takich zabaw? Serio pytam.

ByczekTen - Nie 24 Wrz, 2023

Jasna sprawa, że tak... Fajna rzecz, zazwyczaj bez twarzy, ale i z się zdarzało. Super doznania. Ja szczególnie na Skype, ale u zdążało się na stronach. Jeżeli ktoś chętny, to priv
Czerwikss - Wto 26 Wrz, 2023

Gdzie szukacie chętnych? W sensie przez jakie portale? Pomijając to forum
Ancymon - Pon 09 Paź, 2023

Czerwikss napisał/a:
Gdzie szukacie chętnych?

Kiedyś się szukało na czatach (np. Czateria), a teraz to nie wiem.

Fapperpen - Czw 19 Paź, 2023

Ja lubie, zwykle wale na whereby
Dekarion - Pią 20 Paź, 2023

A gdzie znajdujesz chetnych?
Fapperpen - Pią 20 Paź, 2023

Na czaterii
michalza - Sob 21 Paź, 2023

Jakieś konkretne pokoje?
Fapperpen - Sob 21 Paź, 2023

michalza napisał/a:
Jakieś konkretne pokoje?

Na czaterii to pokój erotyczny.

Na whereby obecnie trzeba samemu cos zalożyć albo wbić do kogoś. Kiedyś były otwarte pokoje "walenie", "walimy".

Może jakiś forumowy pokój otworzymy?

penny7 - Wto 14 Lis, 2023

Ja zwykle walę na ruletce. Wpisuje temat jaki mnie interesuję i robię to z kimś randomowym. Razem z żona też się tam zabawiamy.