Masturbacja - Wstrzymywanie wytrysku
juansto - Czw 13 Lip, 2023 Temat postu: Wstrzymywanie wytrysku Mam następującą sytuację. Od niedawna zacząłem podczas masturbacji wstrzymywać wytrysk (jeśli można to tak nazwać) jest to mój sposób na przedłużenie swojej przyjemności. Gdy czuję że mam już zaraz dojść , ściskam penisa co powoduje iż erekcja lekko spada i mogę kontynuować . Efekt wytrysku też ciekawy bo jest bardziej obfity i hmm błogi
Moje pytania:
1) Robiliście tak kiedyś?
2) Wczoraj podczas takiej zabawy , gdy wstrzymałem parę razy wytrysk spowodowało to ból jąder. Martwię się czy przypadkiem nie jest to jakoś szkodliwe?
Przeciętny 30 - Czw 13 Lip, 2023
Kiedyś tak robiłem ale wytrzymywałem maksymalnie do 3 razy. Ale fakt, za trzecim razem wytrysk i ulga niesamowita
dkbb - Pią 14 Lip, 2023
Zdarzyło się kilka razy z ciekawości, jądra nie bolały, ale nie spodobało mi się uczucie cofania spermy. Dość niekomfortowe, ale fakt, że przy drugim podejściu do wytrysku orgazm był jakby większą ulgą.
Ancymon - Sob 15 Lip, 2023
juansto napisał/a: | 1) Robiliście tak kiedyś? |
To jeden ze sposobów na edging. Dokładnie tak nie robię (może kiedyś próbowałem).
juansto napisał/a: | 2) Wczoraj podczas takiej zabawy , gdy wstrzymałem parę razy wytrysk spowodowało to ból jąder. Martwię się czy przypadkiem nie jest to jakoś szkodliwe? |
Ból jąder podczas długotrwałego edgingu się pojawia. Może w przypadku nowicjusza i takiej techniki wstrzymywania wytrysku ten ból pojawia się wcześniej. Nie wiem czy to szkodliwe.
accelero - Nie 16 Lip, 2023
Kiedyś w ten sposób wstrzymywałem wytrysk bardzo często teraz już rzadziej. Nigdy mi się nic nie stało. Jedynie to ostatecznie trzeba się spuścić żeby ta cofnięta sperma nie zostawała w środku.
betor - Pon 17 Lip, 2023
Gdy czuję że mam już zaraz dojść , ściskam penisa co powoduje iż erekcja lekko spada i mogę kontynuować
Zdecydowanie bardziej wolę wstrzymywać orgazm mięśniem Kegla
A mógłby ktoś opisać w jaki sposób wstrzymać orgazm, bo szczerze mówiąc nigdy o tym nie słyszałem, ani nie praktykowałem. Wystarczy ścisnąć kutasa? W którym miejscu i jak mocno?
EarringBoy - Pon 17 Lip, 2023
A to nie jest po prostu edging? Prawie zawsze stosuję, czasem po prostu wolę dojść na szybko, ale jak mam luźniejsze popołudnie, to udaje mi się dojść prawie na sam szczyt tak 2-3 razy, żeby zmaksymalizować przyjemność.
michalza - Wto 18 Lip, 2023
A jeest jakieś ryzyko takiego wstrzymywania? Coś się możę stać jak się tak robi?
Ancymon - Pon 24 Lip, 2023
betor napisał/a: | Wystarczy ścisnąć kutasa? W którym miejscu i jak mocno? |
Powinno wystarczyć ściśnięcie dwoma palcami tuż pod żołędzią. Jak mocno? Trzeba to wypraktykować. Na pewno nie wystarczy tylko złapanie, trzeba ścisnąć.
juansto - Pon 21 Sie, 2023
Ancymon napisał/a: | betor napisał/a: | Wystarczy ścisnąć kutasa? W którym miejscu i jak mocno? |
Powinno wystarczyć ściśnięcie dwoma palcami tuż pod żołędzią. Jak mocno? Trzeba to wypraktykować. Na pewno nie wystarczy tylko złapanie, trzeba ścisnąć. |
Często praktykujesz? Czy nie ma tutaj żadnych przeciwwskazań?
penny7 - Pon 21 Sie, 2023
betor napisał/a: |
Zdecydowanie bardziej wolę wstrzymywać orgazm mięśniem Kegla
|
Hmm, u mnie silny ucisk mięśni kegla powoduje tylko powstrzymanie wytrysku, ale orgazm mam, i to nawet dłuższy i silniejszy. Stosuje ten "zabieg" tylko od czasu do czasu, kiedy mam ochotę na szybką powtórkę lub po prostu nie mam gdzie trysnąć.
onesa - Sro 23 Sie, 2023
Takie wstrzymywanie to ja rozumiem, jednak z tego co widziałam wiele osób robi to w sposób mechaniczny .A już coś takiego za bardzo zdrowe raczej nie jest
penny7 - Sro 23 Sie, 2023
Ucisk mięśni Kegla sprawia, że sperma nie opuszcza swoich "pozycji" czyli pozostaje tam gdzie jej miejsce. Zaciskanie penisa kiedy już dochodzi do wytrysku i "cofanie" spermy tez wydaje mi się ryzykowną metodą.
Chyba, że taki ucisk penisa (jak opisuje tu jeden z kolegów) zapobiega orgazmowi. To już po prostu sposób na edging. Taka zabawa może być fajna ale powiadają, że prostatę warto regularnie opróżniać co by uniknąć problemów z nią w późniejszym wieku.
betor - Czw 24 Sie, 2023
Ile ćwiczyłeś mięsnie Kegla tak aby Ci się to udało> Sam próbowałęm kilka razy i nie ma opcji, nie udało się
penny7 - Czw 24 Sie, 2023
W ogóle nie ćwiczyłem mięśni Kegla.
Po prostu kiedy czuję, że zaczyna się orgazm jedną ręką się masturbuję, a palcami drugiej silnie uciskam te mięśnie. Odczuwam to tak jakby skurcze orgazmu "odcinane" były od penisa co zapobiega wytryskowi. Oczywiście nie od razu udało się powstrzymać spermę całkowicie, ale z czasem nabrałem wprawy gdzie i jak ucisnąć (generalnie jak najmocniej).
Ancymon - Pon 28 Sie, 2023
juansto napisał/a: | Często praktykujesz? |
Jak już pisałem - w ogóle. Kiedyś kilka razy próbowałem eksperymentalnie, żeby się przekonać czy to działa.
Wolę inną technikę: odpuszczenie zabaw w momencie, gdy wyczuwam zbliżający się finał.
toton - Wto 29 Sie, 2023
Podziwiam samoopanowania. Mi się zwykle na 90% nie udaje
|
|