Wielkość Penisa - Fryzura intymna Męska

Oski_Mlody - Sob 22 Kwi, 2023
Temat postu: Fryzura intymna Męska
Chciałbym się was wszystkich zapytać o fryzurę tam na dole głównie u mężczyzn jakie macie jakie polecacie ...?
Ja gole się tak że całość na łyso ale zostawiam peseczek od pępka na sam dół po Malutkiego ☺️ na szerokość palca ... Co myślicie o tym ...?
Czekam na wasze odp .
Pozdrawiam wszystkich ☺️

Łili - Sob 22 Kwi, 2023

Fajny pomysł, też tak robię i podoba mi się takie przycięcie.
potrzebny - Sob 22 Kwi, 2023

Też kiedyś robiłem podobnie. Potem zostawiałem sobie takie trzy linie, schodzące się razem nad samym kutasem, a resztę goliłem na zero. Ciekawe urozmaicenie, ale teraz golę całość na zero.

Przystrzygacie te swoje "paski" czy tak sobie swobodnie rosną?

Łili - Pon 24 Kwi, 2023

potrzebny napisał/a:
Też kiedyś robiłem podobnie. Potem zostawiałem sobie takie trzy linie, schodzące się razem nad samym kutasem, a resztę goliłem na zero. Ciekawe urozmaicenie, ale teraz golę całość na zero.

Przystrzygacie te swoje "paski" czy tak sobie swobodnie rosną?

Ja zostawiam żeby obrosły i potem przycinam żeby był znowu pasek.

fenis - Wto 25 Kwi, 2023

Ja po prostu przycinam, nie golę się na zero bo zostają mi same krosty swędzące. Próbowałem kilka razy ogolić się na łyso, jednak nie wychodzi
Ancymon - Wto 25 Kwi, 2023

Nie stosuję niczego specjalnego.
dkbb - Wto 02 Maj, 2023

Ancymon napisał/a:
Nie stosuję niczego specjalnego.

Czyli busz?

Ancymon - Wto 02 Maj, 2023

dkbb napisał/a:
Czyli busz?

Nie. Na górze przycinam trymerem najkrócej jak się da, a jajka na zero.
Chodziło mi o to, że nie stosuję żadnych szlaczków, wzorów, itp.

Przeciętny 30 - Czw 16 Maj, 2024

Ja mam nakaz że wszystko na gładko 🙂
juansto - Pią 17 Maj, 2024

Pochwal sie ;)
onesa - Pon 20 Maj, 2024

Przeciętny 30 napisał/a:

Zawsze podziwiam mężczyzn, którzy dokładnie przycinają wszystko na gładko, mają zdecydowanie trudniej niż babki ;)

Stasio - Pon 20 Maj, 2024

Ja polecam krem do depilacji.
Chomiczy - Pon 20 Maj, 2024

W przypadku kremów do depilacji proponowałbym najpierw wypróbować gdzieś z boku "w tych okolicach" :) Znam przypadki silnego uczulenia na nie kończące się u dermatologa.
Przeciętny 30 - Pon 20 Maj, 2024

onesa napisał/a:
Przeciętny 30 napisał/a:

Zawsze podziwiam mężczyzn, którzy dokładnie przycinają wszystko na gładko, mają zdecydowanie trudniej niż babki ;)

Jak się chce to wszystkiego można się nauczyć. Ja wolę partnerkę na gładko a ona mnie więc trzeba było się nauczyć to robić szybko i dokładnie

fenis - Wto 21 Maj, 2024

Sam zastanawiałem się nad woskowaniem. Czy ktoś moze był?
Stasio - Pią 24 Maj, 2024

Chomiczy napisał/a:
W przypadku kremów do depilacji proponowałbym najpierw wypróbować gdzieś z boku "w tych okolicach" :) Znam przypadki silnego uczulenia na nie kończące się u dermatologa.
Każdy krem w ulotce ma napisane by zrobić próbę na niewielkiej powierzchni a w razie wystąpienia jakiś objawów zmyć natychmiast. To normalne. A efekty są świetne.
onesa - Pią 31 Maj, 2024

Osobiście nie jestem przekonana do kremów. Kilka razy używalam, ale brzydko pachną, efekt w tym przypadku nie jest dłuzszy niż przy wygoleniu golarką.

NO i są mniej wygodne. MOim zdaniem lepiej jest już kupić sobie maszynke ręczną.

Siwy1945 - Nie 22 Wrz, 2024

Jeśli chodzi o mnie to jestem idelanie gładko cały ogolony żadna fryzura tylko idealnie gładka skóra bez ani jednego włosa , gole się regularnie co kilka dni nie dopuszczam żeby odrastały, używam maszynki : gillette fusion 5 i żelu do golenia z tej samej firmy
Czerwikss - Pon 23 Wrz, 2024

Siwy1945 napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie to jestem idelanie gładko cały ogolony żadna fryzura tylko idealnie gładka skóra bez ani jednego włosa , gole się regularnie co kilka dni nie dopuszczam żeby odrastały, używam maszynki : gillette fusion 5 i żelu do golenia z tej samej firmy

I nie masz żadnych krost?

Siwy1945 - Wto 21 Sty, 2025

Czerwikss napisał/a:
Siwy1945 napisał/a:

I nie masz żadnych krost?

Nie mam zawszę jest wszystko idealnie żadnej krostki