Masturbacja - Zasięg wytrysku

dkbb - Sro 08 Mar, 2023
Temat postu: Zasięg wytrysku
Jak daleko tryskacie? Mój rekord to około 80 cm, ale zazwyczaj jest to 5-20 cm.
betor - Czw 09 Mar, 2023

Wszystko zależy od tego jak długo się wstrzymuje z wytryskiem - generalnie im się dłużej poczeka tym mocniejszy później jest strzał
Ancymon - Sob 18 Mar, 2023

Nigdy nie mierzyłem...
dziuniox - Nie 19 Mar, 2023

Mam słabe wytryski, zazwyczaj walę na leżąco. Czasami strzeli na kilka centymetrów. Zdarzyło się, że strzeliłem sobie na cycki czy na poduszkę, ale to niezwykle rzadko. Zazwyczaj troszkę poleci kilka kropelek spermy. Ja lubię jak partnerzy mają duże wytryski, lubię połykać.
Mateusz_95 - Pon 27 Mar, 2023

Na stojąco ok 1.5m czasem 2m na leżąco jakoś nigdy nie strzelalem więc trudno powiedzieć
michalza - Czw 30 Mar, 2023

Kilka razy udało mi się trysnąć na twarz nawet, ale to jak 2 tygodnie nie waliłem
A tak to do pępka albo do sutek

haster69 - Czw 30 Mar, 2023

Stosuj edging, wal długo. Jak czujesz, że dochodzisz to odpuść, później zacznij na nowo walić, i tak w kółko.
Siwy1945 - Pią 31 Mar, 2023

Zależy od tego jak często się masturbuje, jak robię to raz dziennie to wytrysk jest na osiem góra dziesięć centymetrów. Ostatnio specjalnie odpuściłem sobie walnie na ponad dwa tygodnie żeby sprawdzić jaka będzie odległość udało się na siedemdziesiąt centymetrów
onesa - Pon 03 Kwi, 2023

Siwy1945 napisał/a:
Zależy od tego jak często się masturbuje, jak robię to raz dziennie to wytrysk jest na osiem góra dziesięć centymetrów. Ostatnio specjalnie odpuściłem sobie walnie na ponad dwa tygodnie żeby sprawdzić jaka będzie odległość udało się na siedemdziesiąt centymetrów

O kurcze! Prawie na metr!

specjal222 - Czw 04 Maj, 2023

U mnie jest bardzo różnie i nie wiem od czego to zależy. Czasami strzelę na 2-3cm po tygodniowej abstynencji, a czasami strzelę przez pół łóżka mając drugi wytrysk tego samego dnia
Ilikebanana - Nie 07 Maj, 2023

Myślę, że spokojnie na metr albo i więcej, zależy jak mocno napalony jestem. Często jak wychodziłem z cipki dziewczyny to trafiałem jej w twarz :)
toton - Sro 10 Maj, 2023

Ilikebanana napisał/a:
Myślę, że spokojnie na metr albo i więcej, zależy jak mocno napalony jestem. Często jak wychodziłem z cipki dziewczyny to trafiałem jej w twarz :)

Nie byla wkurwiona?
Ja kiedyś tak wycelowałem swojej to miała focha na kilka dni

one_hour - Nie 14 Maj, 2023

Na pół metra najdalej udało mi się strzelić. :lol:
Ilikebanana - Wto 16 Maj, 2023

toton napisał/a:
Ilikebanana napisał/a:

Nie byla wkurwiona?
Ja kiedyś tak wycelowałem swojej to miała focha na kilka dni

Eee nie, zaskoczona i się śmiała. Powycierałem ją trochę i kontynuowaliśmy zabawę :)