Zagięcie prącia - Pytanie odnośnie skrzywienia

Damian1998 - Pon 06 Mar, 2023
Temat postu: Pytanie odnośnie skrzywienia
Do usunięcia
fenis - Wto 07 Mar, 2023
Temat postu: Re: Pytanie odnośnie skrzywienia
Damian1998 napisał/a:
Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?

https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html

Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy :P

Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka.

Damian1998 - Wto 07 Mar, 2023
Temat postu: Re: Pytanie odnośnie skrzywienia
fenis napisał/a:
Damian1998 napisał/a:
Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?

https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html

Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy :P

Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka.

Dzięki. Jak myślisz ile byś dla cm ? Na oko

Ahojprzygodo - Sro 08 Mar, 2023

W niektórych pozycjach nawet myślę, że byłaby nawet druga osoba wniebowzięta. Skrzywienie ma swoje plusy często :)
onesa - Wto 14 Mar, 2023

Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam?
Damian1998 - Wto 14 Mar, 2023

onesa napisał/a:
Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam?

Tak Prawie jest 18 🙂 A czy uważasz że te skrzywienie jest duże ? I czy wgl seks orlany jest możliwy z takim krzywieniem w sensie czy partnerka kobieta była by wstanie wziąć całego No czy nie będzie sprawiać problemu te skrzywienie? Tez w sumie nwm czy wgl da się wziąć prawie 18cm 😅

onesa - Sro 15 Mar, 2023

Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy ;)

Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego ;) Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.

Coś za coś :D

Damian1998 - Sro 15 Mar, 2023

onesa napisał/a:
Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy ;)

Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego ;) Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.

Coś za coś :D

Rozumiem, dzięki za dyskusje w temacie.

dziuniox - Nie 19 Mar, 2023

jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek
Damian1998 - Sro 22 Mar, 2023

dziuniox napisał/a:
jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek

Dzięki 🙂