Zagięcie prącia - Pytanie odnośnie skrzywienia
Damian1998 - Pon 06 Mar, 2023 Temat postu: Pytanie odnośnie skrzywienia Do usunięcia
fenis - Wto 07 Mar, 2023 Temat postu: Re: Pytanie odnośnie skrzywienia
Damian1998 napisał/a: | Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?
https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html |
Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy
Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka.
Damian1998 - Wto 07 Mar, 2023 Temat postu: Re: Pytanie odnośnie skrzywienia
fenis napisał/a: | Damian1998 napisał/a: | Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?
https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html |
Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy
Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka. |
Dzięki. Jak myślisz ile byś dla cm ? Na oko
Ahojprzygodo - Sro 08 Mar, 2023
W niektórych pozycjach nawet myślę, że byłaby nawet druga osoba wniebowzięta. Skrzywienie ma swoje plusy często
onesa - Wto 14 Mar, 2023
Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam?
Damian1998 - Wto 14 Mar, 2023
onesa napisał/a: | Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam? |
Tak Prawie jest 18 🙂 A czy uważasz że te skrzywienie jest duże ? I czy wgl seks orlany jest możliwy z takim krzywieniem w sensie czy partnerka kobieta była by wstanie wziąć całego No czy nie będzie sprawiać problemu te skrzywienie? Tez w sumie nwm czy wgl da się wziąć prawie 18cm 😅
onesa - Sro 15 Mar, 2023
Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy
Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.
Coś za coś
Damian1998 - Sro 15 Mar, 2023
onesa napisał/a: | Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy
Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.
Coś za coś |
Rozumiem, dzięki za dyskusje w temacie.
dziuniox - Nie 19 Mar, 2023
jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek
Damian1998 - Sro 22 Mar, 2023
dziuniox napisał/a: | jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek |
Dzięki 🙂
|
|