Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy nastolatek może iść na dziwki?

Damian2006 - Sob 04 Lut, 2023
Temat postu: czy nastolatek może iść na dziwki?
witam otóż mam pytanie. mam 16 lat i kolege 17 (No i jeszcze jeden kolega 15 lat ale on jeszcze nie jest zdecydowany) . w Polsce można uprawiać seks legalnie od 15 lat czyli myślicie ze prosytutka nas przyjmie?
betor - Wto 07 Lut, 2023

Ogólnie wszystko zależy od prostytutki. Damy z roksy są wybredne oraz mają swoich ochroniarzy. Jak im sie nie spodoba to Cię nie przyjmą. Możesz zadzwonić, zapytać się. Tylko nie wypalaj od razu z głupim tekstem ze masz 16 lat to Cię przyjmie.

No i druga sprawa to to jak wygladasz. Bo jak wygladasz jeszcze jak male dziecko to moze Cie nie przyjac

michalza - Pon 13 Lut, 2023
Temat postu: Re: czy nastolatek może iść na dziwki?
Damian2006 napisał/a:
witam otóż mam pytanie. mam 16 lat i kolege 17 (No i jeszcze jeden kolega 15 lat ale on jeszcze nie jest zdecydowany) . w Polsce można uprawiać seks legalnie od 15 lat czyli myślicie ze prosytutka nas przyjmie?

Pewnie Was przyjmie ale wiele zalezy od tego jaka jest to dz..... Zapiszcie się, ewentualnie sie nie zgodzi, nic wtedy nie tracicie

Ancymon - Wto 28 Lut, 2023

Widzę, że niektórzy tutaj mają rozeznanie w temacie ;)
dkbb - Pon 06 Mar, 2023
Damian2006 napisał/a:

I byliscie tak z ciekawosci?

Damian2006 - Wto 23 Lip, 2024
dkbb napisał/a:
Damian2006 napisał/a:

I byliscie tak z ciekawosci?

dopiero teraz znalazlem ze zalozylem tutaj ten watek xD ale tak, bylismy z kolegami w grupie, zaden z nas nie był pełnoletni jeśli dobrze pamiętam jeden miał nawet 14 lat, wszyscy młodo wyglądalismy i nie wiem jakim cudem nas przyjęłą xD

dkbb - Sro 24 Lip, 2024

W sensie byliście wszyscy u jednej?
Damian2006 - Wto 30 Lip, 2024

dkbb napisał/a:
W sensie byliście wszyscy u jednej?

ta