Krosty i plamki - Bordowe kropki na jądrach

malinowy69 - Czw 05 Sty, 2023
Temat postu: Bordowe kropki na jądrach
Witam. Od miesiąca mam problem z ciemnymi bordowymi kropkami. Nigdy nie miałem takiego problemu i myślę, że mogła mieć wpływ na to firmowa pralnia bo czuję swędzenie w tamtych okolicach.

Czy ktoś wie co to jest i jak mogę się tego pozbyć ?

Tutaj fotka: https://i.postimg.cc/jq9F3sWX/IMG-20221218-193956.jpg

Bardzo dziękuję za pomoc!

Czerwikss - Wto 10 Sty, 2023

Sam mam takie plamki od dawna i nic z tym nie robie. To sie nazywa Plamki Fordyce'a i są niegroźne. Jednak jeśli coś takiego się pojawiło niedawno i swędzi to może być to nie to.

Próbowałeś zastosować clotrimazol?

Flinston - Wto 10 Sty, 2023

to może być wszystko od zapalenia mieszków włosowych, przez alergię, ukąszenia owadów po kiłę.
Najlepiej iść do lekarza, dermatologa.

NataEvgten - Pon 06 Sty, 2025

Ciekawe, będę o tym pamiętał.
onesa - Wto 07 Sty, 2025

NataEvgten napisał/a:
Ciekawe, będę o tym pamiętał.

Ostatnie ostrzeżenie ;)

nesteroid - Sro 03 Gru, 2025
Temat postu: games
Hej! Oglądałem film na YouTube o strategiach do slotów i w komentarzach jeden użytkownik napisał, że “udało mu się wrócić do żywych” po długiej złej passie.
onesa - Czw 04 Gru, 2025

Spam na forum nie przejdzie ;)
kijibe4456 - Pon 22 Gru, 2025

Aviator kazino oyun rejimi risk və nəzarət arasında balans yaradan fərqli format təqdim edir. Aviator zamanı hər saniyə qərarvermə üçün önəmlidir və bu, oyunu daha dinamik edir. Aviator sadə vizual quruluşu ilə diqqəti yayındırmır və prosesi aydın saxlayır. Aviator rejimini Aviator Game
üzərindən sınaqdan keçirən oyunçular oyunun axıcı tempi və ölçülü gərginliyini xüsusilə qeyd edirlər.

adcobn - Wto 23 Gru, 2025

Jeżeli szukasz legalne kasyna online w Polsce , to przede wszystkim sprawdzaj, czy dana platforma posiada odpowiednią licencję i działa w zgodzie z polskimi przepisami. Takie kasyna gwarantują bezpieczeństwo danych i środków finansowych, a warunki bonusów są przejrzyste. Osobiście zawsze patrzę na opinie społeczności i sprawdzam aktualne rankingi, które zestawiają różne serwisy. Wiele portali publikuje rankingi obejmujące listę play-fortune, które funkcjonują legalnie w Polsce i oferują sprawdzone promocje.