Luźne dyskusje o męskich sprawach - Chodzenie z plugiem analnym
boy_2 - Sro 28 Gru, 2022 Temat postu: Chodzenie z plugiem analnym Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃
Connor - Sro 28 Gru, 2022 Temat postu: Re: Chodzenie z plugiem analnym
boy_2 napisał/a: | Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃 |
W jakim celu? Wysiedzisz z tym na fotelu?
one_hour - Sro 28 Gru, 2022
Miałem i czy polecam? Nie wiem. W pewnym momencie nawet zapomniałem, że mam go włożonego.
boy_2 - Czw 29 Gru, 2022 Temat postu: Re: Chodzenie z plugiem analnym
Connor napisał/a: | boy_2 napisał/a: | Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃 |
W jakim celu? Wysiedzisz z tym na fotelu? |
Z czystej ciekawości jak to jest, siedzieć wśród ludzi ze świadomością, że ma się coś w tyłku 😃
Dzienio123 - Pią 30 Gru, 2022
Według mnie głupie.
DTTPO - Pon 02 Sty, 2023
Jest spoko, jest podniecające, do pracy kiedyś tak przyszedlem, ale potem wyjmowałem.
Różne są plugi to różne odczucia, od zapomnienia, do przeszkadzania.
onesa - Wto 03 Sty, 2023
DTTPO napisał/a: | Jest spoko, jest podniecające, do pracy kiedyś tak przyszedlem, ale potem wyjmowałem.
Różne są plugi to różne odczucia, od zapomnienia, do przeszkadzania. |
Nie odczuwałeś dyskomfortu?
DTTPO - Czw 05 Sty, 2023
Jeśli zaczynałem odczuwać dyskomfort, to wyjmowałem, ale z godzinę na pewno bez problemu mogłem nosić. To był taki z zewnątrz tylko z przedziałkiem który był w rowku.
betor - Pon 09 Sty, 2023
DTTPO napisał/a: | Jeśli zaczynałem odczuwać dyskomfort, to wyjmowałem, ale z godzinę na pewno bez problemu mogłem nosić. To był taki z zewnątrz tylko z przedziałkiem który był w rowku. |
A dasz linka do konkretnego?
DTTPO - Pon 09 Sty, 2023
Mniej więcej coś takiego "stymulator prostaty"
https://a.aliexpress.com/_EG5aeor
Czerwikss - Wto 10 Sty, 2023
Przyznam, ze wyglada dosc imponujaco jesli chodzi o wyglad. Ale sam jestem ciekaw doznań jakie się po nim odczuwa
|
|