Luźne dyskusje o męskich sprawach - Codzienność a fantazje seksualne

onesa - Czw 08 Gru, 2022
Temat postu: Codzienność a fantazje seksualne
Ciekawi mnie jak wpłyawja na waszą wyobraźnie proste domowe lub poza domowe czynności. Np: czy kobiety podnieca widok mężczyzny, gotującego, zmywającego, prasujacego, sprzątającego, naprawiającego auto, czytającego itp.? Podobnie z nami, mężczyznami. Jakie to sytuacje, co wtedy myślimy i czy kończy sie tylko na fatnazji, czy przerywamy partnerce/partnerowi obecna czynność pod wpływem pożądania
mickow94 - Czw 08 Gru, 2022

Jasne że to pobudza wyobraźnię, zwłaszcza gdy partnerka nie koniecznie jest ubrana, co dzieje się bardzo często. :twisted:
Zwykłą rzecz jka robienie śniadania wystarczy by zachęcić do czegoś więcej

toton - Pią 09 Gru, 2022

Mnie podnieca jak w kuchni coś gotuje. Marzy mi się, by jej trochę poprzeszkadzać i spontanicznie wziąć ją od tyłu na blacie, ale to marzenie nie do zrealizowania
dkbb - Pon 12 Gru, 2022

mnie chyba najbardziej kreci jak do mojej przyłażą koleżanki z toną ciuchów i każda po kolei przymierza na której co lepiej leży, oczywiscie bawie ludzika i pale janka że mnie to nie interesuje ^^

podobnie z makijażem/farbowaniem włosów

Ancymon - Pon 12 Gru, 2022

Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające :twisted:

onesa - Pią 16 Gru, 2022

Ancymon napisał/a:
Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające :twisted:

No cóż, u mnie często jest odwrotnie :) Fantazje przewyższają codzienność.