Luźne dyskusje o męskich sprawach - Codzienność a fantazje seksualne
onesa - Czw 08 Gru, 2022 Temat postu: Codzienność a fantazje seksualne Ciekawi mnie jak wpłyawja na waszą wyobraźnie proste domowe lub poza domowe czynności. Np: czy kobiety podnieca widok mężczyzny, gotującego, zmywającego, prasujacego, sprzątającego, naprawiającego auto, czytającego itp.? Podobnie z nami, mężczyznami. Jakie to sytuacje, co wtedy myślimy i czy kończy sie tylko na fatnazji, czy przerywamy partnerce/partnerowi obecna czynność pod wpływem pożądania
mickow94 - Czw 08 Gru, 2022
Jasne że to pobudza wyobraźnię, zwłaszcza gdy partnerka nie koniecznie jest ubrana, co dzieje się bardzo często.
Zwykłą rzecz jka robienie śniadania wystarczy by zachęcić do czegoś więcej
toton - Pią 09 Gru, 2022
Mnie podnieca jak w kuchni coś gotuje. Marzy mi się, by jej trochę poprzeszkadzać i spontanicznie wziąć ją od tyłu na blacie, ale to marzenie nie do zrealizowania
dkbb - Pon 12 Gru, 2022
mnie chyba najbardziej kreci jak do mojej przyłażą koleżanki z toną ciuchów i każda po kolei przymierza na której co lepiej leży, oczywiscie bawie ludzika i pale janka że mnie to nie interesuje ^^
podobnie z makijażem/farbowaniem włosów
Ancymon - Pon 12 Gru, 2022
Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające
onesa - Pią 16 Gru, 2022
Ancymon napisał/a: | Codzienność często jest bardziej podniecająca niż fantazje - bo jest realna.
Zgadzam się z tym, co pisze mickow94: nawet robienie śniadania może być szalenie nakręcające |
No cóż, u mnie często jest odwrotnie Fantazje przewyższają codzienność.
|
|