Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy nadwaga mozy się podobać
Przeciętny 30 - Wto 22 Lis, 2022 Temat postu: Czy nadwaga mozy się podobać Witam. Jak w temacie.
Czy facet z brzuszkiem może się podobać? Jak na to patrzą inni . Również faceci
onesa - Sro 23 Lis, 2022
W większości przypadków nadwaga u mężczyzn nie stanowi problemu. Zerknij sobie na pary wokół siebie. Prawda jest taka, że większośc facetów po 30, a tym bardziej po 40 ma nadwagę a jakoś partnerów mają.
Czerwikss - Czw 24 Lis, 2022
Ogólnie czym wiekszy brzuch, tym tkanka tluszczowa wiecej pochlania miejsca tam, gdzie powinien byc jeszcze prac penisa. Czyli, czym grubszy facet tym ma mniejszego. Rowniez czym grubszy facet tym mniej ma checi/sily/sprawnosci na seks. Zwykle jest to jednak problem mężczyzn bardzo otyłych.
Generalnie niewielka nadwaga to nie problem. Szczególnie, ze latwo mozna to zrzucić na siłowni jak się chce. Ile ważysz i ile masz wzrostu?
Przeciętny 30 - Czw 24 Lis, 2022
Wzrost 173 waga 94
juansto - Pią 25 Lis, 2022
No to nie ma dramatu. Zrzucisz te 10 kg i będzie juz bardzo dobrze.
DTTPO - Pią 25 Lis, 2022
Facet z brzuszkiem może się podobać, ale facet bez brzuszka częściej. I ogólnie choć się uważa, że to nie problem, to jednak lekarze mówią, że otyłość brzuszna jest niezdrowa. Tak, że przede wszystkim dla własnego zdrowia i kondycji lepiej ten brzuszek mieć jak najmniejszy lub wcale.
Sam ostatnio próbuje się brzuszka pozbyć i choć waga mi spadła z 94kg na 85, to teraz już od 4 miesięcy nie udaje mi się niżej zejść, a do tych 80 bym mógł, bo dalej brzucha zdecydowanie za dużo. Oczywiście wiem, czemu mi dalej nie idzie, bo wieczorami wola za słaba, a jedzenie za dobre, i choć większość doby jem
mało, to wieczorem za często jem zbyt dużo. Ale byle nie przytyć, a może na wiosnę pójdzie w dół 😉
A i warto wiedzieć, że przy nadwadze układ krwionośny w tym nasza erekcja dostaje po dupie.
Ancymon - Sob 26 Lis, 2022
Do 30stki byłem wręcz chudy. Niestety, z powodu pracy za biurkiem (i ogólnie "siedzącego" trybu życia) brzuch rośnie. Nie nazwałbym tego nadwagą, bo waga utrzymuje mi się na tym samym poziomie od kilkunastu lat (70 kg +/- 1 kg przy 185 cm wzrostu).
Czy to się może podobać? A co to ja jestem: zupa pomidorowa, żeby wszystkim pasować? Jeśli ktoś szuka typu twinka czy sportowca, to wiadomo, że takiej osobie się nie spodobam.
onesa - Nie 27 Lis, 2022
Ogólnie z wagą jest tak, ze dużo zależy od tego ile mamy tkankki tłuszczowej i ile mieśni. Mięśnie ważą więcej tak wieć mężczyza, który waży założmy 90 kg przy 180 cm może wygląda bardzo dobrze i nie mieć brzucha (jesli chodzi na siłownie). A facet o wadze 80 kg przy tym samym wzroście może już ten brzuch mieć jak nie ćwiczy.
No niestety ale o wiele łatwiej jest przytyć niż zyskać forme przez ćwiczenia To wymaga duze j pracy
|
|