Luźne dyskusje o męskich sprawach - Noc Naturystyczna Łódź
polish - Pią 18 Lis, 2022 Temat postu: Noc Naturystyczna Łódź Szukam pary (chętnie kumpel) na wypad do Łodzi na poniższy event:
https://aquapark.lodz.pl/aktualnosci/artykul/23-energetyczna-noc-naturystow-na-fali-id54989/2022/10/28/
tylko do dzisiaj jest niższa cena dla pary - 200zł (za dwie osoby), w dniu eventu 218zł.
Dekarion - Nie 20 Lis, 2022
Zastanawiam się dlaczego jest to rekomendowane jedynie dla par. Czemu single nie moga sie wybrac?
toton - Wto 22 Lis, 2022
W sumie ciekawa opcja i nie jest tak drogo.
Ancymon - Sob 26 Lis, 2022
Dekarion napisał/a: | Czemu single nie moga sie wybrac? |
Mogą, tylko - jeśli dobrze zrozumiałem - muszą mieć polecenie od pary.
Wydaje mi się, że powód jest banalny: zaraz zleciała by się masa obleśnych spermiarzy, którzy liczą na darmowy pokaz.
Czerwikss - Wto 29 Lis, 2022
Ancymon napisał/a: | Dekarion napisał/a: | Czemu single nie moga sie wybrac? |
Mogą, tylko - jeśli dobrze zrozumiałem - muszą mieć polecenie od pary.
Wydaje mi się, że powód jest banalny: zaraz zleciała by się masa obleśnych spermiarzy, którzy liczą na darmowy pokaz. |
Myślisz? Sam jeszcze nie byłem na plaży nudystow, zastanawiam się czy się nie wybrać. Jak w takich miejscach przedstawia się ilość facetów i kobiet? Jest po rowno czy jednak na korzyść facetów?
Ancymon - Pon 12 Gru, 2022
Czerwikss napisał/a: | Myślisz? Sam jeszcze nie byłem na plaży nudystow, zastanawiam się czy się nie wybrać. Jak w takich miejscach przedstawia się ilość facetów i kobiet? Jest po rowno czy jednak na korzyść facetów? |
Plaża nudystów to zupełnie inny temat niż wspomniana tu impreza.
Plaża naturystyczna to nie seks-party, tylko miejsce dla ludzi z określonym stylem życia. Dorosłych i ich dzieci.
Czasem słyszy się o zabawach w krzakach przy takich plażach - czy są to pogłoski prawdziwe: nie mam pojęcia.
michalza - Wto 13 Gru, 2022
Ancymon napisał/a: | Czerwikss napisał/a: | Myślisz? Sam jeszcze nie byłem na plaży nudystow, zastanawiam się czy się nie wybrać. Jak w takich miejscach przedstawia się ilość facetów i kobiet? Jest po rowno czy jednak na korzyść facetów? |
Plaża nudystów to zupełnie inny temat niż wspomniana tu impreza.
Plaża naturystyczna to nie seks-party, tylko miejsce dla ludzi z określonym stylem życia. Dorosłych i ich dzieci.
Czasem słyszy się o zabawach w krzakach przy takich plażach - czy są to pogłoski prawdziwe: nie mam pojęcia. |
Czyli sądzisz, że ta impreza na basenie to będzie sex party?
Ancymon - Wto 27 Gru, 2022
michalza napisał/a: | Czyli sądzisz, że ta impreza na basenie to będzie sex party? |
Nie, wręcz przeciwnie.
juansto - Sro 11 Sty, 2023
Ktos byl? Jak doswiadczenia?
adamos125 - Czw 25 Sty, 2024
Super impreza. Byłem w listopadzie zeszłego roku i wiem, że będę jeździć tam co roku, bo atmosfera jest świetna. Po całym aquaparku można przemieszczać się w czasie imprezy nago, można zjeżdżać ze zjeżdżalni, pływać, saunować i brać udział w różnych konkursach np. Zjazd na czas czy tez bodypainting Super impreza dla wszystkich kochających nagość i lubiących przebywać wśród golasów. Szkoda, że ta impreza jest tylko raz w roku
onesa - Pon 29 Sty, 2024
A dużo osób było? Bo jeślii jest spore zainteresowanie tego typu imprezami to moim zdaniem powinni robić je częsciej.
juansto - Sro 31 Sty, 2024
adamos125 napisał/a: | Super impreza. Byłem w listopadzie zeszłego roku i wiem, że będę jeździć tam co roku, bo atmosfera jest świetna. Po całym aquaparku można przemieszczać się w czasie imprezy nago, można zjeżdżać ze zjeżdżalni, pływać, saunować i brać udział w różnych konkursach np. Zjazd na czas czy tez bodypainting Super impreza dla wszystkich kochających nagość i lubiących przebywać wśród golasów. Szkoda, że ta impreza jest tylko raz w roku |
Ano własnie odpowiedz o tym więcej. Ile było osób? Były tłumy czy raczej mniej?
No i jak wygladała struktura płci. Rozumiem, ze na pewno więcej facetów. Ale były jakieś kobiety?
adamos125 - Wto 27 Lut, 2024
Powiem tak, według moich obliczeń było gdzieś 300-350 osób, może trochę więcej. Nie odczuwało się jakoś bardzo, żeby był tłum. Na pewno było więcej mężczyzn, ale kobiet też było dość dużo i chodziły po aquaparku w większości nago.
Sporo osób siedziało w części saunowej, w części basenowej były konkursy i można było sobie pozjeżdżać ze zjeżdżalni, co było super. Nie mogę się już doczekać kolejnej nocy naturystów 😀
onesa - Sro 28 Lut, 2024
Orientujesz się, czy takie eventy organizowane sa również w innych miastach?
Skoro event okazał się takim sukcesem, dziwi mnie, ze nie organizują ich periodycznie
kasix - Czw 09 Maj, 2024
Sukces jest wtedy kiedy są z tego profity. Widocznie nie specjalnie się to spinało.
|
|