Ceedra i inne tabletki - Coś na wzmocnienie libido i popędu?

elemental1 - Wto 08 Lis, 2022
Temat postu: Coś na wzmocnienie libido i popędu?
Poleci ktoś coś co mocno działa?
Przeciętny 30 - Wto 08 Lis, 2022

Może masturbacja jak jesteś sam
onesa - Sro 09 Lis, 2022

Masturbacja jak jesteś sam.

Częsty seks jak jesteś z kimś.

Było wiele badań na temat hormonów. W sytuacji kiedy nie uprawiasz seksu, masz na niego o wiele mneijszą ochotę niż w sytuacji w której uprawiasz seks regularnie. Tak wieęc jak widać dobrze jest o tę sferę życia dbać.

DTTPO - Sob 10 Gru, 2022

To by się u mnie zgadzało, po rannym seksie popołudniu mam ochotę na więcej, po masturbacji to samo
fenis - Sro 28 Gru, 2022

Sam ostatnio mam problem ze spadkiem libido. Zaczęło się od tego że w trakcie seksu po prostu zaczął tracić twardosc. Teraz nawet nie staje... Jestem z partnerka od 10 lat, od 5 mieszkamy razem. Nigdy nie było z tym próbkę m problemu, mogliśmy po kilka razy dziennie i zawsze był w gotowości. Od około 3 tygodni zero zainteresowania seksem, mógłby dla mnie nie istnieć. Nie wiem co może być przyczyna
Connor - Sro 28 Gru, 2022

fenis napisał/a:
Sam ostatnio mam problem ze spadkiem libido. Zaczęło się od tego że w trakcie seksu po prostu zaczął tracić twardosc. Teraz nawet nie staje... Jestem z partnerka od 10 lat, od 5 mieszkamy razem. Nigdy nie było z tym próbkę m problemu, mogliśmy po kilka razy dziennie i zawsze był w gotowości. Od około 3 tygodni zero zainteresowania seksem, mógłby dla mnie nie istnieć. Nie wiem co może być przyczyna

A w pracy spokoj? W relacjach rodzinnych, malzenskich nic sie nie stalo? Ile masz lat? To ważne ...