Luźne dyskusje o męskich sprawach - Włosy w odbycie
malapalka - Wto 16 Sty, 2007 Temat postu: Włosy w odbycie Siema mam takie pytanie bo mam zarosnieta troche dupe na poldupkach troche i w rowie to oblesnie wyglada troche... mam to depilowac ? macie tak samo i kosicie to??? i pytanie dla dziewczyn czy to wam przeszkadza??
paulinka - Wto 16 Sty, 2007
mój facet ma owłosiony tyłeczek ale mi to nie przeszkadza!!!ważne że jest jedrny i miło sie go dotyka
co do depilacji moim zdaniem to głupota! niepotrzebny bół-jak depilacja
a jak golenie to beda wyrastac coraz mocniejsze ciemniejsze i bedzie ich wiecej!!!!
Bruno Pelletier - Czw 18 Sty, 2007
wchodząc w ten temat myślałem, że przeczytam o jakiś anomaliach...
po pierwsze nikt nie ma włosów w odbycie...
po drugie - zastanawiam się, dlaczego mówisz, że to obleśnie wygląda...
po trzecie - ilość owego owłosienia uzależnione jest od genetyki delikwenta
muchomorek - Czw 18 Sty, 2007
Heh, ja też mam porosty na tyłku i jakoś nie narzekam. Calkiem sexi to wyglada
malapalka - Czw 18 Sty, 2007
no niewiem czy sexi raczej nie sexi ale moze dla was sexi dla mnie nie sexi tylk otroche oblesnie to wyglada ale dobra nie wazne najwyzej bede golil rowa
Strikerx - Pią 19 Sty, 2007 Temat postu: odp niedługo pojawią się tematy czy facet ma golić nogi,żeśy brwi może to jest sexi?
malapalka - Pią 19 Sty, 2007
to normalne ze ktos sobie cos goli nikt tu nie pisze o rzesach czy brwiach ale d.... czy przy wacku to normalne chyba? sa tacy co klate golą hehe to to juz jest porazka
adadverts - Pią 19 Sty, 2007
Jak ci przeszkadza, to ogol i po problemie. Najważniejsze, żebyś się sam sobie podobał
serge - Wto 23 Sty, 2007
Może bardziej... najważniejsze, żeby Ci to sprawiło satysfkcję. A podobać ma się kobietom
adadverts - Wto 23 Sty, 2007
No nie do końca... Ludzie, którzy nie podobają się samym sobie mają kompleksy. A zakompleksieni nie spodobają się już nikomu.
Gość - Sob 03 Lut, 2007
http://Jennifer-Lopez-Doing-A-Huge-Black-Man.info
Gość - Sob 03 Lut, 2007
http://Jennifer-Lopez-Doing-A-Huge-Black-Man.info
Bruno Pelletier - Nie 04 Lut, 2007
dlaczego Mod nie reaguje na dublowane i bezsensowne posty z linkami do czegoś co "zawirusia" komputery????
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009
Jak gole właśnie w okolicy samego odbytu - z przyczyn wyłącznie higienicznych - nie ma bidetu wiec rozmazywanie papierem odchodów po włosach a było czymś obrzydliwym - ogoliłem tyle ile potrzeba i jest po prostu znacznie czyściej.
Masturbator19 - Pon 27 Lip, 2009
Nie dosyć, ze czyściej to jeszcze jak higienicznie!
Shnitzel - Pon 27 Lip, 2009
| Cytat: | | ze czyściej to jeszcze jak higienicznie! |
I ekonomicznie - mniej papieru idzie
|
|