Masturbacja - Co robicie ze sperma>

betor - Czw 29 Wrz, 2022
Temat postu: Co robicie ze sperma>
Ciekawi mnie co robicie ze swoja sperma( gdzie ja "wypluwacie" po masturbacjii)?? Ja np. tryskam na gazete FAKT. Na ostatniej stronie sa gole panienki . ;)
Ajay - Pią 30 Wrz, 2022

Zwykle w papier toaletowy. Chyba, że nie zdążę to na rękę.
Przeciętny 30 - Pią 30 Wrz, 2022

Papier toaletowy ale czasami próbowałem
dziuniox - Pią 30 Wrz, 2022

Zazwyczaj się spuszczam w skarpetę albo na brzuch.
Bobx - Sob 01 Paź, 2022

Ja zazwyczaj lubię spuścić się na brzuch/ klatę, a potem wycieram papierem. :wink:
Ancymon - Sob 01 Paź, 2022

U mnie jest zdecydowanie za dużo na jedną chusteczkę :mrgreen:
Najczęściej spuszczam się do takiego małego pojemniczka plastikowego.
Czasem na brzuch, ale wtedy pod ręką muszę mieć pudełko z chusteczkami, żeby szybko posprzątać.
Czasem do ubikacji.

sikora92 - Nie 02 Paź, 2022

U mnie też zazwyczaj na brzuch i wycieram papierem. Czasami też do toalety. Zależy od okoliczności.
qwerty882 - Wto 04 Paź, 2022

Zwykle albo w boksy czy jocki albo na brzuch i potem wszystko ogarniam papierem tak jak pisali Bobx, sikora92,
Marian Nowak - Sro 05 Paź, 2022

Tylko ja czasami lubię strzelić na podłogę? :D Łatwo zobaczyć odległość na jaką się strzela
Ononim - Sro 05 Paź, 2022

Ja na brzuch lub do umywalki/wanny ;)
Ale Dziuniox przypomniał mi fajną metodę, w skarpetkę. Kiedyś jak zaczynałem się masturbować, to często tak robiłem, wtedy nie ma problemu co zrobić ze spermą.

betor - Pon 10 Paź, 2022

Niedawno próbowałem pierwszy raz w chusteczke się spuścić i myślałem że wystarczy tylko jedna, ale jak już trysnąłem to hohohoho............musiałem użyć dwóch dodatkowo. :D :D
Ancymon - Wto 11 Paź, 2022

Marian Nowak napisał/a:
Tylko ja czasami lubię strzelić na podłogę? :D

Nie każdy lubi potem sprzątać ;)

toton - Sro 19 Paź, 2022

Ancymon napisał/a:
Marian Nowak napisał/a:
Tylko ja czasami lubię strzelić na podłogę? :D

Nie każdy lubi potem sprzątać ;)

No bez przesady, za dużo sprzątania nie ma ;)

dkbb - Pią 21 Paź, 2022

Ononim napisał/a:
Ale Dziuniox przypomniał mi fajną metodę, w skarpetkę. Kiedyś jak zaczynałem się masturbować, to często tak robiłem, wtedy nie ma problemu co zrobić ze spermą.

W czym niby chusteczka jest wygodniejsza od skarpetki?

Ononim - Pią 21 Paź, 2022

dkbb napisał/a:
Ononim napisał/a:

W czym niby chusteczka jest wygodniejsza od skarpetki?

No raczej skarpetka od chusteczki ;) nie chlapie gdzie popadnie tylko w skarpetce zostaje ;)

juansto - Pon 24 Paź, 2022

No to chyba trzeba mieć do tego specjalną skarpetkę ;)
Ancymon - Sob 29 Paź, 2022

toton napisał/a:

Pisz za siebie :P

dkbb - Pon 31 Paź, 2022

Ancymon napisał/a:
toton napisał/a:

Pisz za siebie :P

Haha serio tak dużo? :D

U mnie generalnie rownież sporo nie ma. Możę dlatego że często walę

Ancymon - Sob 05 Lis, 2022

dkbb napisał/a:

Jak zrobię kilka dni przerwy i potem pobawię się w edging, to na posprzątanie musiałbym użyć 3-4 chusteczki takie "normalne", a takie z pudełka to spokojnie 4-5. Dlatego wtedy najchętniej spuszczam się w prezerwatywę.

juansto - Pon 07 Lis, 2022

Ancymon napisał/a:
dkbb napisał/a:

Jak zrobię kilka dni przerwy i potem pobawię się w edging, to na posprzątanie musiałbym użyć 3-4 chusteczki takie "normalne", a takie z pudełka to spokojnie 4-5. Dlatego wtedy najchętniej spuszczam się w prezerwatywę.

I bawisz się w prezerwatywie? Osobisćie nie mam takich dobrych doznań w gumie. Aczkolwiek przyznaję,sprzątanie nie jest o wiele łatwiejsze.

toton - Wto 08 Lis, 2022

Niedawno próbowałem pierwszy raz w chusteczke się spuścić i myślałem że wystarczy tylko jedna, ale jak już trysnąłem to hohohoho............musiałem użyć dwóch dodatkowo. :D :D
Ancymon - Pon 14 Lis, 2022

juansto napisał/a:
I bawisz się w prezerwatywie?

Zakładam na krótko przed finałem.

dkbb - Sro 16 Lis, 2022

Ancymon napisał/a:
juansto napisał/a:
I bawisz się w prezerwatywie?

Zakładam na krótko przed finałem.

no to podziwiam za opanowanie, sam jestem w takim momencie tak podniecony, ze raczej nie pamiętam o zalozeniu

DTTPO - Pią 25 Lis, 2022

Ja nie mam nic przeciwko waleniu w kondomie, nawet lepsze niż na sucho, ale koszty za duże 😉
Ancymon - Sob 26 Lis, 2022

DTTPO napisał/a:
Ja nie mam nic przeciwko waleniu w kondomie, nawet lepsze niż na sucho, ale koszty za duże 😉

Dlatego zostawiam to na specjalne okazje :mrgreen:

onesa - Nie 27 Lis, 2022

DTTPO napisał/a:

E tam, można kupić najtańsze gumy z marketu ;)

No chyba, że zużyjesz ich z 10 dziennie :D

Ancymon - Pon 12 Gru, 2022

onesa napisał/a:
No chyba, że zużyjesz ich z 10 dziennie :D

To już nie w moim wieku :mrgreen:

toton - Czw 15 Gru, 2022

No to w takim razie koszt niewielki :P
JanekVW - Nie 22 Sty, 2023

Cześć,
ja z mojego już długiego doświadczenia w masturbacji, którą uwielbiam, podam używane swoje sposoby wraz z komentarzem (wiem, że są inne, próbowałem, nie stosuję z różnych powodów, więc nie podaję) :
- na ręcznik papierowy (ZALETY: szybko usuwamy dowody; WADY: trzeba celować szukać kąta wystrzału, więc niepotrzebny stres)
- w prezerwatywie (ZALETY: totalna swoboda i brak konieczności myślenia w trakcie wytrysku WADY: inne odczucia w ręku) ale warto to rozważyć stosując flashlight do zabawy
- flashlight (ZALETY: doznania, można się ułożyć tak by nie używać rąk WADY: trzeba czyścić a czasem nie ma jak albo się nie chce; jest drogi)
- przed siebie/na ciało/podłogę (ZALETY: fajne uczucie i dźwięk wytrysku WADY: sprzątanie)
- do umywalki (ZALETY: łatwość czyszczenia, fajne napięcie jak za nastolatka WADY: ograniczenie przestrzeni i pozycji)

Osobiście najczęściej dla wygody wybieram prezerwatywę. Pozdrawiam

Jak ktoś chętny zapraszam do kontaktu na priv lubię rozmowy o masturbacji, chętnie pogadam o doświadczeniach

michalza - Czw 26 Sty, 2023

Spuszczajcie się na podłogę do rana wyschnie, nie trzeba się będzie bawić z chusteczkami:yawn:
Jak byłem kiedyś bardzo zmęczony i nie chciało mi się wstawać z łóżka to spuściłem się prosto na podłogę:P, rano pozostały "białe pierścienie":P które ładnie wytarłem i było OK.
Stosuję tą metodę kiedy jestem bardzo zmęczony;), nie ma takiego zmęczenia które nie pozwoliło by mi się pobawić moim małym

DTTPO - Czw 26 Sty, 2023

Jeśli ktoś ma dywan, to nie polecam 😉
dkbb - Czw 09 Lut, 2023

DTTPO napisał/a:
Jeśli ktoś ma dywan, to nie polecam 😉

Ja również, szczególnie jak zaschnie. Trudno potem te plamy usunąć