Luźne sprawy męsko-męskie. - Własna sperma
toton - Pon 25 Lip, 2022 Temat postu: Własna sperma Pytanie do panow czy probowaliscie wlasnej spermy ??
adrian18 - Pon 25 Lip, 2022
Tak, wiele razy.
Kuba85 - Pon 25 Lip, 2022
Tak, wiele razy. Czasem jak moja kobieta zrobi mi loda, to dzieli się ze mną.
mac19 - Pon 25 Lip, 2022
Nie.
michalza - Wto 26 Lip, 2022
Wiele razy próbowałem swojej, wcale nie czuje obrzydzenia, nie mam problemu z połykaniem swojego nasienia.
Żadnych skutków ubocznych też nie widzę. Hehe
dziuniox - Wto 26 Lip, 2022
Czasami próbuję, ale rzadko kiedy. Wolę czyjąś
Truwonder92 - Sro 27 Lip, 2022
Tak, ale nie kręci mnie to. Więc kilka razy tylko się zdarzyło.
juansto - Sro 27 Lip, 2022
A owszem, próbowałem własnej spermy- bez rewelacji, spróbowałem i mi starczy.
Niedawno miałem podobną sytuację kryzysową- leżałem sobie spokojnie na łóżku waląc konia, nikogo w domu, a tu nagle klucz w drzwiach i w ekspresowym tempie brat wchodzi. Jedyne co zdąrzyłem zrobić to naciągniecie gaci od pidżamy xD I to w momencie jak szczytowałem... dawno nie miałem tak uspermionej bielizny xD
dkbb - Sro 03 Sie, 2022
Ja co jakiś czas liżę swoje palce po masturbacji - chcę kontrolować sytuację i wiedzieć o ewentualnym niemiłym smaku zanim pozna go jakiś facet.
Ciekawa metoda Taka mała rutynka ;D
one_hour - Sro 03 Sie, 2022
Tak, próbowałem. I to nie raz. Dawno temu, kiedy nie miałem jeszcze 18 lat, ale jednak. Chyba hormony tak buzowały, że musiałem spróbować. Najczęściej tryskałem do plastikowego kieliszka (takie jak są dołączane do syropów) i piłem. Smaku nie potrafię określić. Po połknięciu takie dziwne pieczenie w gardle odczuwałem.
Ach, zapomniałbym. Dwa razy moja ex poczęstowała mnie. Pierwszy raz po wytrysku na twarz. Znaczna część wytrysku spłynęła na usta. Po seksie pocałunki.
Drugi raz, jak skończyłem w środku. Na "dobicie" postanowiłem, że zrobię minetkę. Przy lizaniu, sperma zaczęła wypływać i w ten sposób znalazła się na moim języku.
Ancymon - Sob 06 Sie, 2022
Truwonder92 napisał/a: | Tak, ale nie kręci mnie to. Więc kilka razy tylko się zdarzyło. |
Tak jak u mnie.
lolloko - Pon 08 Sie, 2022
michalza napisał/a: | Wiele razy próbowałem swojej, wcale nie czuje obrzydzenia, nie mam problemu z połykaniem swojego nasienia.
Żadnych skutków ubocznych też nie widzę. Hehe |
Ja tak samo.
DTTPO - Wto 16 Sie, 2022
Wielokrotnie. Nawet wczoraj grzecznie połknąłem wszystko co złapałem na rękę przy waleniu.
Nawet jestem w stanie potwierdzić, że jak się je mało białka, czytaj mięsa, to faktycznie sperma smakuje lepiej, jest mniej gorzka, a nawet słodka, aż się zezwoliłem niedawno, że taka delikatna się zrobiła. Ogólnie wegetarianinem niestety nie jestem, tak, że było to dla mnie zdziwienie.
Pozdrawiam
|
|