Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nagość sauna
toton - Wto 24 Maj, 2022 Temat postu: Nagość sauna Witam niedawno bylem w saunie Terma BUKOVINA po raz pierwszy. Z tego co zauważyłem to faceci bardziej Lubia świecić gołymi jaja i penisem w w saunie niż kobiety. One w większości chowają się pod reczynikiem. A jak widza golego faceta np pod prysznicem lub w saunie to od razu uciekają . Z tond nasuwa mi się wniosek ze nie lubcie widoku gołego obcego faceta faceta ? Dobrze wniosek wysnułem tak naprawdę macie ?
juansto - Sro 25 Maj, 2022
Zdecydowanie kobiety nie lubia swiecic jajami ani penisem i chowaja je pod recznikem . A tak bardziej serio to zalezy jak trafisz. Mnie z zona trafialo sie kilka razy dosc wyluzowane towarzystwo. Oczywiscie nikt nie lazil i nie chwalil sie wprost narzadami ale i nie bylo wstydliwego zaslaniania. A raz trafilismy na sytuacje tak otwarta ze wolelibysmy chyba okazywanie nieco wstydu. Ja wiem ze nie kazdy wyglada jak Apollo i Wenus ale smialosc z jaka niektorzy prezentuja watpliwej jakosci wdzieki czasem odejmuje mowe... Mysle ze jest odwrotna zaleznosc pomiedzy wstydem a tym co mozna prezentowac czyli pokazuja sie wlasnie ci ktorzy raczej powinni co nieco ukryc. Ale i tak uwazam, ze najlepiej jesli kazdy zachowuje sie tak jak uwaza za swobodne. Jedyne co w takich miejscach psuje cala kulture to nachalne zagladanie innym miedzy nogi. A zauwazylem ze w tym przoduja wlasnie tacy pozawijani w reczniki i szukajacy okazji aby sobie popodgladac.
Spostrzezenia opieram na swoich obserwacjach zarowno w Bukowinie, w Bialce, w Popradzie jak i w kilku innych miejscach gdzie pojawiaja sie strefy nagosci.
|
|