LuĽne dyskusje o męskich sprawach - Czy warto zrobić co¶ takiego

Fotograf01 - Wto 11 Sty, 2022
Temat postu: Czy warto zrobić co¶ takiego
Witajcie mam do was takie pytanie moim marzeniem jest aby komu¶ potrzymać penisa przy sikaniu przy pisuarze bez żadnego omawiania się ale jest taki problem że się boje komu¶ zadać takie pytanie czy warto zrobić co¶ takiego co może mi za to grozić ?
Ahojprzygodo - Wto 11 Sty, 2022

Hmmm. Każdy może inaczej zareagować na takie rzeczy… W wielu miastach istniej± bardziej oblegane toalety publiczne, gdzie szansa na zgodę jest większa (co za tym idzie- mniejsza szansa dostania w pysk/zgłoszenia tego na policję)
Na twoim miejscu spróbowałbym dowiedzieć się o takim miejscu i umówić, a jak nie to liczyć na lut szczę¶cia :D

Fotograf01 - Wto 11 Sty, 2022

Ahojprzygodo napisał/a:
Hmmm. Każdy może inaczej zareagować na takie rzeczy… W wielu miastach istniej± bardziej oblegane toalety publiczne, gdzie szansa na zgodę jest większa (co za tym idzie- mniejsza szansa dostania w pysk/zgłoszenia tego na policję)
Na twoim miejscu spróbowałbym dowiedzieć się o takim miejscu i umówić, a jak nie to liczyć na lut szczę¶cia :D
dzięki tobie bym mógł?
toton - Sro 12 Sty, 2022

Moim zdaniem nie jest to jednak dobry pomysł. Ludzie róznie reaguj± i raczej wiekszo¶ć zareagowałaby negatywnie.
Pewnie nic Ci nie grozi, no chyba że zapytasz się jakiego¶ Sebixa.

Ahojprzygodo - Sro 12 Sty, 2022

Fotograf01 napisał/a:
Ahojprzygodo napisał/a:
dzięki tobie bym mógł?

No ja zareagowałbym negatywnie, także nie radziłbym

Ancymon - Pi± 14 Sty, 2022

Też bym zareagował negatywnie, gdyby tak prosto z mostu.
Co innego, gdybym się spodziewał czego¶ takiego ;)

dziuniox - Nie 16 Sty, 2022

Raczej bym uciekł, gdybym otrzymał tak± propozycję. W sprawach sikania jestem do¶ć skrępowany i nie potrafię sikać przy kim¶. Zawsze chodzę do kabiny, nie korzystam z pisuarów. A tak ogólnie, poza toalet± chętnie dałbym potrzymać, pobawić się itd :)
marek2959 - Pon 17 Sty, 2022

…….
onesa - Pon 17 Sty, 2022

Musiałby¶ być na 100% pewien danej osoby. Czy nie zareaguje negatywnie. W sumie ucieczka to najlepsze co by Cię w takiej sytuacji mogło spotkać :P
onesa - Pi± 04 Lut, 2022
Temat postu: Re: Czy warto zrobić co¶ takiego
Fotograf01 napisał/a:
Witajcie mam do was takie pytanie moim marzeniem jest aby komu¶ potrzymać penisa przy sikaniu przy pisuarze bez żadnego omawiania się ale jest taki problem że się boje komu¶ zadać takie pytanie czy warto zrobić co¶ takiego co może mi za to grozić ?

Tak z ciekawo¶ci, spróbowałe¶?

DTTPO - Wto 08 Lut, 2022

Zdecydowanie bym się bronił, gdyby kto¶ nieznajomy znienacka próbował mnie złapać.
Fotograf01 - Wto 08 Lut, 2022
onesa napisał/a:
Fotograf01 napisał/a:

w szkole tak i się udało ale chciałbym z kim¶ nie znajomym spróbować
michalza - Sro 09 Lut, 2022
Fotograf01 napisał/a:
onesa napisał/a:
Fotograf01 napisał/a:

w szkole tak i się udało ale chciałbym z kim¶ nie znajomym spróbować

Z nieznajomym może być cięzko. Ale jesli się zdecydujesz, napisz jakie masz w tym do¶wiadczenia

danjacob - Sob 19 Lut, 2022
Fotograf01 napisał/a:

Bezpieczniej byłoby się z kim¶ wcze¶niej umówić, nieznajomy może zareagować różnie. Mysle, ze nie będziesz mieć problemu, żeby znaleĽć chętnego na taki eksperyment.