Inne problemy - Coś jest nie tak!!!!
Szejk - Nie 14 Sty, 2007 Temat postu: Coś jest nie tak!!!! Pisze do was z prośbą o pomoc i zamieszczajcie tylko poważne posty!!.
Ogólnie mówiąc mam problem z orgazmem.Jestem w młodym wieku i nie wiem dlaczego gdy mam wytrysk to prawie nie odczuwam żadnej przyjemności, i tak jest za każdym razem.Robię to tylko po ty by się zaspokoić i ujarzmić podniecenie ale nie daje mi to orgazmu.Można powiedzieć zwykły wytrysk i nic poza tym. Jeśli wiecie co może być tego powodem i jak to wyleczyć to piszcie.Słyszałem że coraz więcej facetów ma podobny problem więc trzeba coś z tym zrobić!!
Szejk - Pon 15 Sty, 2007
Czy to może być związane z białymi krostkami na penisie??
adadverts - Pon 15 Sty, 2007
A kiedyś miałeś orgazm? Bo może po prostu masz o tym mylne wyobrażenie
Szejk - Pon 15 Sty, 2007
Tak, wcześniej miałem i to wielokrotnie.
aartii - Pon 15 Sty, 2007
A ile masz lat? Przyznam, że jest to dziwne. Czy orgazm jest słaby, czy też w ogóle go nie odczuwasz? W każdym razie na pewno nie jest to związane z krostkami. Pozdrawiam.
Szejk - Sro 17 Sty, 2007
Mam 18 lat jeżeli to może w czymś pomóc.
patelacha - Pią 23 Lut, 2007
Niech cie któś w dupe załaduje, przejdzie jak ręką odjął! Ale pyte musi miec najmniej 28 cm!
calcium - Pią 23 Lut, 2007
Patelacha widze jest ładnie kopnięty.... Cóż... Idź na czaterie i tam wypisuj głupoty bo to nie pierwszy Twoj taki idiotyczny post.
Pozdro dla kumatych
Gość - Pią 02 Mar, 2007
musisz sie zrelaksować kiedy to robisz w domu nie może być żadna osoba która mogła by tobie przeszkodzić w tym rytuale. a jeżeli to nie pomoże spróbuj z dziewczyną (i pamietaj spokojnie bez nerwów)
|
|