Luźne dyskusje o męskich sprawach - BDSM czy lubicie takie zabawy?
dkbb - Wto 16 Lis, 2021 Temat postu: BDSM czy lubicie takie zabawy? Lubię takie klimaty, powiedzmy tak bez ekstremów czyli od 1 do max. 5 pkt na 10 w skali ekstremalności
Jestem ciekaw Waszych opinii, może jakiś najczęstszych fantazji
toton - Sro 17 Lis, 2021
Taka ciekawostka
michalza - Czw 18 Lis, 2021
A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma?
Ancymon - Sob 11 Gru, 2021
Zdecydowanie nie są to moje klimaty.
dkbb - Pon 13 Gru, 2021
BDSM jest fajne. Ale trzeba mieć głowę na karku. Bo łatwo można komuś realnie zaszkodzić. Zarówno psychicznie jak i fizycznie
juansto - Pią 24 Gru, 2021
Chciałbym ale nie znam osoby, która lubi takie klimaty
Przeciętny 30 - Pią 31 Gru, 2021
Może to być fajne, szczególnie czasami myślę być w roli uległej. Tylko wszystko w granicach zdrowego rozsądku
onesa - Pon 10 Sty, 2022
Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice
Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą.
Ahojprzygodo - Czw 13 Sty, 2022
onesa napisał/a: | Nawet kiedyś szukałam tego typu wrażeń, wciąż kołaczą z tyłu głowy, niestety nie udało mi się trafić na mężczyznę, który mógłby mnie zdominować. Przychodziłam na spotkanie nastawiona na bycie suką a wychodziłam jako Pani :huh: Bo może i mężczyźni mają siłę fizyczną, może by chcieli i może z kimś innym im dobrze wyszło, ale wszystko kończy się dla mnie w momencie kiedy czuję nieporadność ruchów, brak zdecydowania. Wzbiera we mnie wtedy złość za niespełnione obietnice
Dla mnie dominacja nie musi się wiązać z przemocą. Są faceci przy których po prostu zrobi się wszystko, nawet nie muszą mówić czego chcą. |
To prawda! Dla większości facetów dominacja wiąże się z siłą i dociśnięciem penisa, że niedlugo to by tam jajka wpadły 😂 Masz rację, że sztuka dominacji nie zawsze opiera się na przemocy, lecz na ogólnych czynnościach, które prowadzą do tego że zrobisz wszystko dla spełniania zachcianek tej drugiej strony.
toton - Pią 14 Sty, 2022
michalza napisał/a: | A ja głupi do niedawna zawsze pytałem czy mogę skończyć w ustach, nigdy się nie zgadzały, a jak nie pytam to kończę i fochów nie ma? |
najważniejsze to skończyć w gardle bo wtedy odruch połykania pojawia się sam a dodatkowo nie czuć smaku i konsystencji
|
|