Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przygody w saunie
redman32 - Sob 07 Sie, 2021 Temat postu: Przygody w saunie Mieliście jakieś?
betor - Pon 09 Sie, 2021
Ja chodze raz w tygodniu obowiązkowo. Zawsze czuję się rewelacyjnie po.
Najlepiej sauna z jakimiś olejkami eterycznymi.
Fakt że kobiety są raczej powściągliwe jeżeli chodzi o swoją nagość ale te świadome swojego piękna eksponują je wtedy bardzo otwarcie Do tej pory żadnych przygód nie miałem. A Ty redman?
toton - Wto 10 Sie, 2021
Kiedyś chodziłem ale tylko zimą. Potem od razu po saunie tarzałem się w śniegu i pływałem w lodowatej wodzie. Świetna sprawa. W Finlandii to niemalże rytuał.
Damian2006 - Sob 28 Sie, 2021
Nie wiem czy mizna nazwać to przygodą, ale kiedyś wybrałem się z tatą i bratem do sauny. Widzieliśmy że każdy mężczyzna tam nie miał na sobie ręcznika tylko nasza trójka, więc chciałem raczej ściągnąć ręcznik. Przed bratem nie wstydziłem się być nago, ale raczej przed ojcem tak. Po pewnym czasie ściągnęliśmy ręczniki. Zobaczyliśmy ze niektórzy faceci sobie dyskretnie walą, więc ja i mój brat dołączyliśmy. To jest mije najlepsze wspomnienie z sauny.
juansto - Czw 16 Wrz, 2021
Nigdy nie spotkalem się z tym aby ktoś walił w saunie.I szczerze, dla mnie byłoby to bardzo żenujące i nie na miejscu. Ogólnie jest zakaz takich zachowań i z tego co wiem to jeśli komuś się nie spdoba, może nawet wezwać policję.
adriano19 - Wto 21 Wrz, 2021
W saunie byłem tylko kilka razy, ale zawsze było dziwnie, bo starsi faceci strasznie gapili się na mojego fiuta.
Najbardziej podobało mi się jak do sauny zaciągnął mnie kumpel. Byliśmy sami i on zaczął walić sobie konia. Nie mogłem przepuścić takiej okazji i też zacząłem się masturbować. Po chwili weszły jednak dwie starsze babki, więc szybko się ewakuowaliśmy. Zabawę dokończyliśmy pod prysznicem.
onesa - Sro 22 Wrz, 2021
adriano19 napisał/a: | W saunie byłem tylko kilka razy, ale zawsze było dziwnie, bo starsi faceci strasznie gapili się na mojego fiuta.
Najbardziej podobało mi się jak do sauny zaciągnął mnie kumpel. Byliśmy sami i on zaczął walić sobie konia. Nie mogłem przepuścić takiej okazji i też zacząłem się masturbować. Po chwili weszły jednak dwie starsze babki, więc szybko się ewakuowaliśmy. Zabawę dokończyliśmy pod prysznicem. |
No z czymś takim faktycznie lepiej jest się kryć
adriano19 - Pią 24 Wrz, 2021
Czy lepiej?
Ewakuowaliśmy się, bo nie chcieliśmy mieć problemów...
Poza tym, panie nie były szczególnie atrakcyjne...
sochopiotr - Sob 25 Wrz, 2021
Ja w saunie byłem weszly trzy nagie koboety i samo czynnie mi zaczol stawac ale spoko nic nie mowily jedna die usmiechnela i tyle...pozniej wyszedlem do lazienki i zwalilem i tyle
toton - Pon 27 Wrz, 2021
sochopiotr napisał/a: | Ja w saunie byłem weszly trzy nagie koboety i samo czynnie mi zaczol stawac ale spoko nic nie mowily jedna die usmiechnela i tyle...pozniej wyszedlem do lazienki i zwalilem i tyle |
To i tak wyrozumiałe. Kobiety roznie reagują. I nie zawsze tak przychylnie.
Ancymon - Wto 28 Wrz, 2021
adriano19 napisał/a: | Ewakuowaliśmy się, bo nie chcieliśmy mieć problemów...
Poza tym, panie nie były szczególnie atrakcyjne... |
Jakby im się spodobało, to dopiero mielibyście problemy
|
|