Ćwiczenia - WAŻNE
Wiktor222 - Nie 14 Sty, 2007 Temat postu: WAŻNE Mam 18 lat mój penis jak stoi miezy 16 cm ale on stoi nie tak jak powinien bo na niektórych fotkach na tym forum widzialem jak stal dęba od czego to zalezy ?
dick.ens - Wto 16 Sty, 2007
Mówiąc ogólnie - od człowieka, od jednostki. Tak samo jak niektórzy mają nosy proste czy orle nosy. Tak samo i to. Nie ma dwóch takich samych, bo każdy człowiek jest inny. Jak mówisz o pełnej erekcji to według mnie - właśnie taką masz i będziesz mieć. Nie ma sie co łudzic na jakies cwiczenia czy sprzety. Producenci tego badziewia tylko liczą na nasze kompleksy w ktorych czlowiek potrafi wydac pol tysiaca na sprzęt mało warty, a nawet jeśli, to na krótki czas zadowalający.
Vassil - Wto 03 Kwi, 2007
Jeżeli jak byłeś mały tatuś ci mówił, że wszyscy mężczyźni mają takie same penisy to wprowadzał cię w błąd. Otórz każdy mężczyzna ma innego penisa. Tyle ile mężczyzn tyle różnych członków. Jednemu stoi do góry, innemu prosto i innni mają jak banana. Kutas jak kutas każdy ładny, no prawie każdy
Strikerx - Sro 04 Kwi, 2007 Temat postu: odp Penisy są rózne ale problemy ich właścicieli te same...
|
|