Luźne dyskusje o męskich sprawach - Swing club

dkbb - Sro 23 Cze, 2021
Temat postu: Swing club
Cześć wszystkim,

ostatnio wpadły w moje ręce 2 linki warszawskich klubów swingerskich. Czy ktoś z Was odwiedził kiedyś taki przybytek? Zauważyłem w obu cennikach że kluby przewidują oprócz par także obecność solo samców i kobiet (oczywiście opłata dla solo samca sporo wyższa 150 - 250 PLN za samo wejście to było jakieś takie Spa/sauny a też klub z barem i parkietem). Czy samotny samiec ma tam czego szukać? Zawsze myślałem że to domena dla znudzonych par ale cennik mnie zaintrygował. Może to jakaś fajna opcja?

Oleg_1981 - Czw 24 Cze, 2021
Temat postu: Re: Swing club
dkbb napisał/a:
Cześć wszystkim,

ostatnio wpadły w moje ręce 2 linki warszawskich klubów swingerskich. Czy ktoś z Was odwiedził kiedyś taki przybytek? Zauważyłem w obu cennikach że kluby przewidują oprócz par także obecność solo samców i kobiet (oczywiście opłata dla solo samca sporo wyższa 150 - 250 PLN za samo wejście to było jakieś takie Spa/sauny a też klub z barem i parkietem). Czy samotny samiec ma tam czego szukać? Zawsze myślałem że to domena dla znudzonych par ale cennik mnie zaintrygował. Może to jakaś fajna opcja?

"Samców" i kobiet. Ciekawe, ciekawe określenie rodzajów ludzi.

Ancymon - Nie 27 Cze, 2021

Pomijając użyte przez Ciebie określenia, masz stereotypowe spojrzenie na ten temat.
Wyższe opłaty dla panów-singli są po to, aby do klubu nie zleciało się stado napalonych i podpitych "samców" (jak to określiłeś).
Swing zdecydowanie nie jest zajęciem dla znudzonych par. Nie jest to też zabawa zarezerwowana wyłącznie dla par: dajmy na to, że para chce się spotkać z singlem (lub nawet kilkoma) albo z singielką. Dlatego zaprasza się także singli płci obojga.

juansto - Sro 14 Lip, 2021

Znam kobietę, która chodzi do takich klubów.Ma 45 lat, jest bardzo zadbana, po rozwodzie. Dzieci już odchowane, jest po rozwodzie. I stwierdziła, ze po prostu bedzie się bawić.

Fakt jednak,ze mieszka w Londynie i tam jest wieksze przyzwolenie dla takich rzeczy.

dkbb - Czw 15 Lip, 2021

Tam to się nawet do tego przyznają.
W Polsce nie ma opcji.

Ancymon - Pon 19 Lip, 2021

dkbb napisał/a:
W Polsce nie ma opcji.

"Nie ma opcji", żeby się ktoś przyznawał? Nie ma się co dziwić, u nas każde zachowanie seksualne odbiegające o milimetr od jedynie słusznego jest uznawane za puszczalstwo czy inne gendery ;)