Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przyzwolenie
fenis - Pon 21 Cze, 2021 Temat postu: Przyzwolenie Czy dalibyście przyzwolenie i moglibyście patrzeć na swoją kobietę, jak się seksi z innym mężczyzną?
Severti - Pon 21 Cze, 2021 Temat postu: Re: Przyzwolenie
fenis napisał/a: | Czy dalibyście przyzwolenie i moglibyście patrzeć na swoją kobietę, jak się seksi z innym mężczyzną? |
nie
Ajay - Pon 21 Cze, 2021
A ja mam podobne pytanie do facetów hetero. Jak bardzo "udostępnilibyście" swoje ciało dla faceta homo? Np. ten jeden raz dla jakiegoś dobrego znajomego?
- w ogóle
- tylko pokazać na chwilę penisa i całe nagie ciało
- pokazać nagie ciało i pozwolić dotknąć
- pozwolić mu się zaspokoić na waszym ciele
- w pełni uprawiać wspólny seks
Oleg_1981 - Pon 21 Cze, 2021
Ajay napisał/a: | A ja mam podobne pytanie do facetów hetero. Jak bardzo "udostępnilibyście" swoje ciało dla faceta homo? Np. ten jeden raz dla jakiegoś dobrego znajomego?
- w ogóle
- w pełni uprawiać wspólny seks |
Ewidentnie pytasz o prostytucję. Zdajesz sobie sprawę z tego?
[ Dodano: Pon 21 Cze, 2021 ]
fenis napisał/a: | Czy dalibyście przyzwolenie i moglibyście patrzeć na swoją kobietę, jak się seksi z innym mężczyzną? |
Mam przekonanie, że to kwestia fetyszu. Niektóre osoby to kręci. Ciekawe natomiast, że znam mężczyzn, którzy wprowadzają Pana dla swojej Pani ale w drugą stronę nie znam nikogo.
Ajay - Pon 21 Cze, 2021
[quote="Oleg_1981"] Ajay napisał/a: | A ja mam podobne pytanie do facetów hetero. Jak bardzo "udostępnilibyście" swoje ciało dla faceta homo? Np. ten jeden raz dla jakiegoś dobrego znajomego?
- w ogóle
Bzdura, wszystko bezpłatnie, ot doświadczenie, eksperyment.
Oleg_1981 - Pon 21 Cze, 2021
[quote="Ajay"] Oleg_1981 napisał/a: | Ajay napisał/a: | A ja mam podobne pytanie do facetów hetero. Jak bardzo "udostępnilibyście" swoje ciało dla faceta homo? Np. ten jeden raz dla jakiegoś dobrego znajomego?
- w ogóle
Bzdura, wszystko bezpłatnie, ot doświadczenie, eksperyment. |
Udostępnienie ciała w celach seksualnych to prostytucja bez wzgledu na to czy oferujacy pobiera opłatę.
Ajay - Pon 21 Cze, 2021
No więc seks jest zawsze prostytucją, bo w jego celu udostępnia się ciało.
potrzebny - Pon 21 Cze, 2021
Oleg_1981, czy zatem każdy stosunek seksualny to Twoim zdaniem prostytucja? 🤔
juansto - Wto 22 Cze, 2021
W takim razie rownie dobrze każdy seks to prostytucja
Oleg_1981 - Czw 24 Cze, 2021
Prostytucja to UDOSTĘPNIANIE swojego ciała. Te słowo jest kluczowe.
Serio, to trzeba tłumaczyć? Nie widzicie różnicy między udostępnianiem komuś własnego ciała dla przyjemności drugiej osoby?
Może kolega użył niefortunnie sformułowania ale nie wierze, że dla Was to nie robi różnicy.
potrzebny - Czw 24 Cze, 2021
Oleg_1981, ale seks między osobami które łączy relacja i oboje się na to godzą też jest w jakimś sensie "udostępnianiem" ciała, a nie jest prostytucją.
Mateusz2609 - Pią 25 Cze, 2021
Chętnie bym popatrzył na żonę pieprzoną przez innego. Nawet proponowałem ale nie chce. Taka fantazja...
Oleg_1981 - Sob 26 Cze, 2021
potrzebny napisał/a: | Oleg_1981, ale seks między osobami które łączy relacja i oboje się na to godzą też jest w jakimś sensie "udostępnianiem" ciała, a nie jest prostytucją. |
Oczywiscie, ze masz racje. Natomiast to w jaki kolega opisal sytuacje, dla mnie moalo znamiona prostytucji.
[ Dodano: Sob 26 Cze, 2021 ]
Mateusz2609 napisał/a: | Chętnie bym popatrzył na żonę pieprzoną przez innego. Nawet proponowałem ale nie chce. Taka fantazja... |
Wiekszosc kobiety inaczej patrzy na sex. On uzupelnia relacje i ją poglebia. Z resztą, przy tych poziomach kompleksów męskich, Ci też zazwyczaj potrafią się rozebrać tylko przy partnerce/partnerze ale rzeczywiscie, co do zasady, mężczyźni w seksie upatrują przede wszystkim przyjemności, która ma relaksować. Stąd chętnie byś pipatrzył jak inny się żoną zajmuje bo to tylko zabawa a dla niej forma zdrady relacji, która Was łączy ... tak myślę.
Ancymon - Nie 27 Cze, 2021 Temat postu: Re: Przyzwolenie
Jeśli byłaby to wspólna zabawa, a nie typowy cuckold - czemu nie.
|
|