Luźne dyskusje o męskich sprawach - Owłosienie

sochopiotr - Sob 05 Cze, 2021
Temat postu: Owłosienie
Jak kto z was miał gdzie czekaliście na zarost? Ja osobiście jajka i klata i z czego się Cieszyszcie? Ja z jak klata albo że nogi z włoskiem [/code]
Ancymon - Nie 06 Cze, 2021
Temat postu: Re: Owłosienie
sochopiotr napisał/a:
Jak kto z was miał gdzie czekaliście na zarost? Ja osobiście jajka i klata i z czego się Cieszyszcie? Ja z jak klata albo że nogi z włoskiem [/code]

Znów nic nie rozumiem :(

fenis - Pon 07 Cze, 2021

W sensie z jakiego zarostu się cieszylem jak byłem nastolatkiem?
Pamietam, że w sumie najbadziej na tę brodę czekałem. Ale niestety mam kiepski zarost na twarzy do teraz i raczej brody nie zapuszcze nigdy.

Ajay - Pon 07 Cze, 2021

U mnie to jest tak, że raczej bałem się, że będę zarośnięty. Pod pachami i w miejscu intymnym trochę włosów mam. Na szczęście cała klatka piersiowa jest golutka, a na twarzy to tylko mała bródka wokół ust. :)
DTTPO - Wto 08 Cze, 2021

Ani nie czekałem na jakikolwiek zarost, ani mi to jakoś nie przeszkadzało szczególnie.
Czerwikss - Wto 08 Cze, 2021

W sumie to nawet nie pamiętam czy czekałem czy nie. Przyszło samo. Zarost mam raczej mocny.
Ancymon - Czw 10 Cze, 2021

fenis napisał/a:
W sensie z jakiego zarostu się cieszylem jak byłem nastolatkiem?

Jeśli tak to rozumieć, to miałem te same obawy, jak Ajay. I też podobnie się skończyło ;)

dkbb - Czw 10 Cze, 2021

Ja się w sumie nigdy nie doczekałem. Slaby zarost wszędzie
onesa - Pią 11 Cze, 2021

Ja to bym się chciała nigdy nie doczekać :D
Majkel1278 - Nie 13 Cze, 2021

Na mój gust to kobieta cała na gładko jest najsłodsza i tego jestem zwolennikiem
Czerwikss - Pon 14 Cze, 2021

Ja tam lubię taki lekki zarost tam na dole ;)
dziuniox - Pią 18 Cze, 2021

Golić zacząłem się mniej więcej w wieku 14-15 lat, a normalny zarost pojawił się pewnie po 20 roku życia. Nie mam owłosionej klaty, mam troszkę włosków wokół sutków, które pojawiły się w wieku około 26 lat. Podobają mi się faceci z owłosioną klatą :) Miejsc intymnych nie golę, czasami strzygę, jajka czasami golę na łyso. Odbyt mam owłosiony mniej więcej od 17 roku.