Luźne dyskusje o męskich sprawach - spodnie wakacje
sochopiotr - Sob 05 Cze, 2021 Temat postu: spodnie wakacje JAKIE SPODNIE CHODZI MI O DŁUGOŚĆ.. JAKIE NOSICIE I JESZE PYTANIE JAK WLOCHATE NOGI MACIE... JA OWŁOSIONE ALE HM DO KOLANA DRESOWE ALE JAK SIADAM DO HM 🤔 CAŁE UDO NOGI WIDAĆ, Z TEGO CO OBSERWUJĘ LASKI CZĘSTO SIĘ PATRZĄ
redman32 - Sob 05 Cze, 2021
krótkie spodenki takie żeby wystawał przez nogawkę
Ancymon - Nie 06 Cze, 2021 Temat postu: Re: spodnie wakacje
sochopiotr napisał/a: | JAKIE SPODNIE CHODZI MI O DŁUGOŚĆ.. JAKIE NOSICIE I JESZE PYTANIE JAK WLOCHATE NOGI MACIE... JA OWŁOSIONE ALE HM DO KOLANA DRESOWE ALE JAK SIADAM DO HM 🤔 CAŁE UDO NOGI WIDAĆ, Z TEGO CO OBSERWUJĘ LASKI CZĘSTO SIĘ PATRZĄ |
Przepraszam, nic nie rozumiem
MałyPotworek - Pon 07 Cze, 2021
Krótkie powyżej kolana. Nogi mam bardzo włochate. Czasem z nudów nie założę boksów, więc nieźle się odznacza.
redman32 - Pon 07 Cze, 2021
MałyPotworek napisał/a: | Czasem z nudów nie założę boksów, więc nieźle się odznacza. |
pokaż
fenis - Pon 07 Cze, 2021
Normalnie krótkie spodenki. Też mam owłosione nogi ale nie zwracam na to uwagi. Nie Ty jeden.
Poza tym pokaż zdjęcie
qwerty882 - Sob 06 Lis, 2021
MałyPotworek, Mam ten sam problem rety zakładanie jeansów to czasem koszmar przy takich nogach hahah
onesa - Pon 08 Lis, 2021
Mój facet nosi zwykle takie bermudy:
Model ktory pasuje praktycznie do wszystkiego. A i ma dwie pary tych spodni z tego sklepu:
https://jama-wear.pl/szorty/szorty-meskie/
NOszą się bardzo dobrze.
Ancymon - Sob 11 Gru, 2021
onesa, takie proste w kroju szorty są chyba najlepsze. Mam kilka par i wymieniam na podobne, tylko kolory zmieniam
|
|