Krosty i plamki - czerwona sucha plamka

din1987 - Sro 14 Kwi, 2021
Temat postu: czerwona sucha plamka
Witam mam na penisie już od bardzo dawna 3 4 lata tak± czerwona sucha skórę w jednym miejscu taka plama podejrzewam że kiedy¶ za długo trzymałem krem do depilacji i ¶ci±gn±łem szpatułk± za mocno często biorę prysznic wiec raczej mam such± skórę i jak się nie nakremuje to widać po jakim¶ czasie zaczerwienienie macie może pomysł na jak±¶ masc która mogła by to miejsce zregenerować.

Oleg_1981 - Sro 14 Kwi, 2021
Temat postu: Re: czerwona sucha plamka
din1987 napisał/a:
Witam mam na penisie już od bardzo dawna 3 4 lata tak± czerwona sucha skórę w jednym miejscu taka plama podejrzewam że kiedy¶ za długo trzymałem krem do depilacji i ¶ci±gn±łem szpatułk± za mocno często biorę prysznic wiec raczej mam such± skórę i jak się nie nakremuje to widać po jakim¶ czasie zaczerwienienie macie może pomysł na jak±¶ masc która mogła by to miejsce zregenerować.
[url=https://thumbs2.imagebam.com/46/01/d4/fd36a61374809559.jpg]Obrazek[/URL]

Probowales kremu nawilzajacego (gruba warstwa) i dosłownia obwi±zać przyrodzenie tak aby krem sie o boki nie wytarł. Zobacz przez kilka dni - moze tyle wystarczy.

fenis - Czw 15 Kwi, 2021

Smaruj czym¶ bardziej nawilzaj±cym jak Oleg pisze. Wypróbuj sobie linomag z apteki.
din1987 - Czw 15 Kwi, 2021

SUPER DZIEKI ZA RADY :D
toton - Pi± 16 Kwi, 2021

Szczerze powiedziawszy to praktycznie niczego tutaj nie wida.c Wydaje mi sie, ze nawilżysz i na pewno zejdzie szybko