Luźne dyskusje o męskich sprawach - Probowanie mleka
Oleg_1981 - Pią 29 Sty, 2021 Temat postu: Probowanie mleka Tak mnie zastanowia, że spora czesc panow ma marzenie/fantazje polyku finalnalnego mleka przez partnerke/partnera. Jednoczesnie, wielu deklaruje, ze wlasnego mleka nie probowala. Jak to jest Panowie? Dajecie bez samodzielnego sprawdzenia co dajecie czy raczej to kwestia postawy hetero, ze przyznac sie ze sie wlasnej produkcji sprobowalo to niegodne?
dam2000 - Sob 30 Sty, 2021
Ja jak jestem mega podjarany przy zabawie solo, to klade na sie plecach i tryskam prosto w usta polecam
potrzebny - Nie 31 Sty, 2021
Też mi się zdarzyło połknąć własną spermę przy okazji selfsuck'a
Severti - Nie 31 Sty, 2021
Nie mam z tym problemu, czasami próbuje z ciekawości ( testuje dietę ) ( jestem hetero ).
Ostatnio mnie naszło na to by się spuścić w cipkę a później to polizać.
Zdaje sobie sprawę że to może być wyższa szkoła jazdy ale nigdy nie zrozumiem kolesi co się brzydzą całować kobiety po tym jak mu zrobi loda, o co w tym chodzi ?, brudne kutasy macie czy co ?.
Alfredo - Pon 01 Lut, 2021
Nigdy w sumie nie próbowałem tak żeby strzelić sobie do ust. Może jakaś nowa inspiracja będzie 😀
onesa - Pon 01 Lut, 2021
Haha już myślałam, ze chodzi o mleko z piersi
DTTPO - Pon 01 Lut, 2021
Też byłem pewien, że będzie o piciu z piersi...
To się nazywa sperma, nasienie, ejakulat... Smakuje inaczej niż mleko...
Myślałem, że wątek o własnym nasieniu już gdzieś jest... Chyba juz o tym pisałem.
Ja próbowałem i próbuje własnego nasienia regularnie. Strzelenie sobie w usta jest dla mnie super.
Gdy walę w jakiś niekorzystnych warunkach i nie chce nabrudzic, a nie ma czym wytrzeć, to na dłoń, a potem wylizać. Trzeba szybko, bo jak podniecenie przechodzi, to i Ochota też.
Mimo wszystko smak nie rozpieszcza.
Ciekawe byśmy mieli kulturę seksualna i kulinarną, gdyby sperma, ludzka i nie tylko smakowała np. Jak miód... Albo jeszcze lepiej, byłyby chodowle specjalnych samców na przysmak. A może gdzieniegdzie w niektórych plemionach może i niewolnicy na "miód"... I by wszystkim się to normalne wydawało, bo zawsze tak się robiło 😜
Czerwikss - Wto 02 Lut, 2021
Sam probowałem, pamiętam, ze smak był neutralny. Potem już nie próbowałem. Do tej pory jeszcze nie udało mi się strzelić prosto do ust. Udaje Ci się wycelować?
DTTPO - Wto 02 Lut, 2021
Cytat: | Udaje Ci się wycelować?
| Tylko w pozycji "świeca", gdzieś przy ścianie, z nogami i tułowiem nad głową. Tzn. Może nie świecą, bo to bardziej taki ślimak, bo nogi za głową opierają się o ścianę. Wtedy gdy się na koniec skupię, to dość sporo potrafi trafić do ust, reszta na twarz, brodę i szyję 😉
Ps.
O taką mniej więcej pozycje chodzi. https://www.xvideos.com/v...um_in_his_mouth
dam2000 - Sro 03 Lut, 2021
O ja robie dokladnie tak samo... tzn moze nie dokladnie, bo az tak wygimnastykowany nie jestem żeby go polizać, ale staram sie ucelowac zeby jak najwiecej wleciało prosto do buzi.
dkbb - Czw 04 Lut, 2021
Nieźle, szczerze powiedziawszy to sam jeszcze w tej pozycji nie próbowalem walić. Ciekawa opcja ;D
juansto - Czw 18 Mar, 2021
Ananas to mit. Na smak spermy owszem, może wpływać dieta, ale na pewno nie raz zjedzony ananas. Poprawić smak powinno zdrowe odżywianie i ogólny tryb życia, odstawienie wszelkich używek. Natomiast nie da się zagwarantować, że cokolwiek na pewno pomoże.
Severti - Wto 21 Gru, 2021
O 2 miesięcy dieta ketogeniczna, regularne ćwiczenia.
Ostatnio robiła mi pewna kobieta loda z połykiem.
Pierwszy raz usłyszałem że moja sperma jest zajebiście dobra.
Po tej sytuacji sam sprawdziłem i faktycznie poprawiła się w smaku i to bardzo
chillout91 - Wto 21 Gru, 2021
Tez smakuję i to często. nic nienormalnego.
Anima2626 - Wto 28 Gru, 2021
Sperme probowałem, jest niedobra, nie smakuje mi. Ale preejakult podczas walenia czy pierwsze wytryski podczas edgingu są całkiem całkiem
chillout91 - Sro 29 Gru, 2021
Zawsze mnie jara lizanie preejakulatu. Sperma tez w sumie jest spoko.
sway83 - Sro 29 Gru, 2021
Jara mnie smakowanie czy połykanie własnej spermy
Ancymon - Pią 14 Sty, 2022
Anima2626 napisał/a: | Ale preejakult podczas walenia czy pierwsze wytryski podczas edgingu są całkiem całkiem |
Potwierdzam
Techniczny95 - Nie 16 Sty, 2022
Fakt, w trakcie masażu sporo tego jest i lubię. Spermę też, zależy od humoru i nastroju, ale bywa, że cały ładunek zbieram i połykam 😋
mickow94 - Sro 02 Lut, 2022
Preejakulat chyba zawsze sobie próbuje, jeszcze bardziej się nakręcam wtedy. A cały wtrysk to już zależy.
CEDRIK - Sob 19 Lut, 2022
Preejakulat spoko, ale raz miałem w wannie jakiś nagły chrapkę, żeby całą spermę po zwaleniu sobie połknąć. No więc zwaliłem na dłoń, wziąłem do ust i wyplułem, prawię się porzygując
Dziewczyny, które dają radę: Szacun!
|
|