Luźne dyskusje o męskich sprawach - Dlaczego się wstydzicie?
Oleg_1981 - Wto 25 Lut, 2020 Temat postu: Dlaczego się wstydzicie? Cześć!
Często na basenie widzę, że jedna przebieralnia "to za mało". Pytanie do wszystkich wstydziochów , czego się tak na prawdę wstydzicie?
zbycho6868 - Wto 25 Lut, 2020
Właśnie nie wiem czemu
hhhh - Wto 25 Lut, 2020
Wydaje mi się że reakcji innych osób. Głupich spojrzeń czy docinek. Niestety ciągle z tolerancją i zrozumieniem jest ciężko w naszym społeczeństwie. Ale może się to będzie zmieniać
one_hour - Sro 26 Lut, 2020
Ja chodząc na basen, staram się przebierać w przebieralni. Nie wstydzę się, bo jak nikogo nie ma na szatni, lub dwóch, trzech mężczyzn jest to tak czy inaczej przebieram się przy szafce, lecz nie chcę nikogo krępować.
Irytuje mnie to, że po basenie idąc pod prysznic, mężczyźni biorą prysznic w kąpielówkach, gdzie ja zawsze tylko i wyłącznie nago. Dziwnie się na mnie patrzą, ale nie mam problemu z tym.
hhhh - Sro 26 Lut, 2020
I bardzo dobrze robisz Panie kolego 😉
Koliber94 - Sro 26 Lut, 2020
Właśnie mnie też denerwuje to, że mężczyźni pod prysznicem kąpią się w gaciach. Przecież to dla higieny. Ja zawsze się kąpie nago i szczerze nie obchodzi mnie to czy się dziwnie gapią. Po prostu robię to dla higieny i własnego samopoczucia. Ogólnie to nawet czytałem, że sanepid w przepisach nawet nakazuje tak brać kąpiel po basenie.
Wszyscy się zachowują jakby kogoś to bardzo gorszyło, a tak naprawdę to naturalna rzecz. Oczywiście nie mówię o przypadkach, gdy ktoś paraduje nago po przebieralni i po basenie, bo to przesada i we wszystkim trzeba zachować umiar.
onesa - Sro 26 Lut, 2020
Macie tu podobny temat 66 stron i możecie go kontynuować
Nagosc na basenie / szatni / przebieralni
http://www.penis.com.pl/f...t=216&start=975
|
|