Inne problemy - Problem z przedwczesnym wytryskiem...
PunX - Wto 09 Sty, 2007 Temat postu: Problem z przedwczesnym wytryskiem... a wiec wlasnie mam problem z przedwczesnym wytryskiem...wczesniej nie mialem z tym problemu penis ladnie dochodzil do 16cm masturbowalem sie tyle ile potrzebowalem i konczylem wtedy kiedy chcialem...od jakiegos czasu nie staje mi do konca, tylko juz podczas wzwody czuje jaki mi penis "drga" wewnatrz czuje juz lecaca sperme.. naprawde mnie to doluje...czy te cwiczenia w e-booku pomagaja na ten opisany problem? bo w sumie to co mnie spotkalo to jest nabyte bardzo dziwne i prosze o pomoc
zola - Wto 09 Sty, 2007
Ile masz lat, kochałes sie juz??
adadverts - Wto 09 Sty, 2007
Jak często się masturbujesz?
PunX - Wto 09 Sty, 2007
mam 16 lat tzn rocznikowo juz 17 masturbuje sie moze raz na tydzien teraz troche przestalem bo sie zaczalem bac... ale to jest okropne...czy jest na to skuteczny sposob? (nie kochalem sie) bo nie moge nad tym zapanowac... mzoe moj mozg juz nie panuje nad tym??
PunX - Sro 10 Sty, 2007
cytat z e-booka "Po miesiacu twoje erekcje beda twarde jak skała, a twoja wytrzymałosc seksualna lepsza,
poniewa bedziesz w stanie kontrolowac wytrysk; nigdy wiecej nie zostaniesz nazwany
krótkodystansowcem przez swoja partnerke." wiec te cwiczenia powinny mi w tym pomoc? czy jednak zle rozumiem? a jesli ktos spotakl sie z tym problemem niech go tu opisze
budnis - Nie 28 Sty, 2007
PunX o jakim e-booku piszesz?bo ja mam podobny problem ze sob± i chcę co¶ z tym zrobić. a i gdzie mogę go zdobyć
muchomorek - Nie 04 Lut, 2007
patelacha, spoko wystarczyłby jeden taki post. niechcesz chyba podpasc moderatorowi. Nigdy nie otwieraj tych linków. Wogole niech nikt nie otwiera tutaj tych linków szczególnie od nowych uzytkownikow i gosci i nie bedzie nikt mial problemów.
patelacha - Pon 05 Lut, 2007
Spoko przepraszam wszystkich urażonych moim że tak powiem uniesieniem. Ale chamstwa nie znoszę...
PunX - Nie 11 Lut, 2007
budnis e-book jest na stronie glownej do sciagniecia z cwiczeniami,ale ostatnio pozbylem sie tego problemu i czuje ze znowu powraca tz nze bede msuail w ziac sie lepiej od roboty z cwiczeniami
ale czuje czasem ogromna chec poprostu "spuscic sie" a wacek stawac nie chce i nawet czasem tak jest, krew nie doplynie do konca i juz po wszystkim dobijajacy problem ale trzeba trenwoac powinno pomoc,i mam wrazenie jakby mnie cos laskotalo wewnatrz penisa tzn kolo pecherza...
|
|